Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Din ciclul seriale pe care le vedem la televizor si cum ne mai influenteaza acestea viata, maine nenea primul ministru al primei tari a Romaniei, impreuna cu o tanti care e ministru al transporturilor dar e putin indiferenta vor mai inaugura inca 10 kilometri din magnifica si impresionanta autostrada a Transilvaniei – A3.

Pai suntem in sezonul 6 al acestui serial, care ne costa mult mai mult decat serialele americane, dar e facut tot de americani. Insa atat timp cat actiunea se intampla la noi, povestea e si mai savuroasa. In acest episod vom vedea maine cum autostrada va lega probabil doua orase, dupa 6 ani de lucrari. (nu stiu exact ce inseamna Turda si Campia Turzii ca am trecut doar de 2 ori pe acolo, mai ales nu stiu de ce e neaparat imperios necesar sa fie legate de o autostrada acum si nu un oras cu alt oras).

In sezonul 7 producatorii au anuntat ca vor continua lucrarile in judetul Bihor. Adica deschidem vreo 30 de santiere deodata ca poate se vor intalni la un moment dat sau poate asa dam impresia ca lucram mult si ca justificam costurile.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 Responses

 1. daniel rus

  cand o sa fii nevoit sa ajungi din targu mures la oradea, vei aprecia si tu bucatica asta de 50 km pe care o sa o faci in 20 min, in loc sa cobori feleacul in doar 30 minute

  Reply
 2. Elcora

  La cate localitati disponibile sunt in Romania…vom ajunge probabil la episodul 1432. Si asta ca sa fie ca in serialele americane de succes. Ce Dallas! Mic copil.

  Reply
 3. Vodafonul

  Croatia ( 4 milioane locuitori) a facut cu Behtel 1500 km de autostrata ( 80% prin munti) in 3 ani. Cred ca au uitat sa-l invite pe Boc la Inaugurare …..

  Reply
 4. aNDRIIpOPA

  Cand ma gandesc ca ungurii au oprit lucrarile la autostrada lor ce trebuia sa faca legatura cu autostrada Transilvania… ca nu aveau cu ce sa o lege si nu se facea sa o lase asa.. in camp. Macar daca incepeau de la Bors, poate ajungeau la Zalau si scoteau din moartea clinica orasul ala. Din punctul meu de vedere asta ar fi o prioritate: Bors – Zalau!

  Reply
 5. zaitz

  astia 10 km sint , de fapt, un fel de centura pt Cimpia Turzii, foarte binevenita , de altfel. Exemplul cu Croatia este corect, insa de la intrarea dinspre Ungaria si pina la Split ( undeva la mijlocul coastei dalmate) am platit cam 45 de euro la dus si tot atita la intors, daca bine imi aduc aminte. E drept ca n-au gropi, au parcari,in locurile de urcare/coborire au 3 benzi pe sens etc…adica e civilzat, intelegi pe ce dai banii. Ca noua ne iau banii da’ nimeni nu stie de ce…..

  Reply
 6. daniel rus

  daca cineva vorbeste despre inutilitatea acestei autostrazi, are o problema grava. ca nu satisface doar bucurestenii, este o alta problema.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.