home fotoblog Autobuze noi

Autobuze noi

RATB a luat autobuze mercedes cu aer conditionat. Cu ocazia asta, modelul CITARO a ajuns autobuzul anului 2007. Cred si eu, la ce vanzari a avut.

autobuze noi citaro

Deloc mai prejos ROMAN a scos un autobuz dragut, ce poate fi numit autocar cu stele de confort. Poze facute la photowalking.

citaro.roman .roman

22 thoughts on “Autobuze noi

 1. Bine ca au facut si romanii de la brasov de la mine ceva dar sint interese sa se cumpere Mercedesuri ca sint comisioane in joc in loc sa se cumpere autobuze dinBrasov , si In brasov Primarul Scripcaru si Prefectu cancescu au luat autobuze din polonia sau ucraina ca au fost cica cele mai ieftine si calitate pretz si comision pentru ei!!!!):

 2. Sorry Cristi, ala nu mi se pare deloc autobuz dar il bag la clasa autocar…destinat calatoriilor in grup si in nici un caz transportului in comun…asa ca ma indoiesc ca va fi achizitionat ca mijloc de transport in comun vreodata.

 3. transportul in comun e cumplit, cel putin in Bucuresti.
  in loc sa cumpere multe, multe autobuze mai ieftine, ei cumpara de astea ultimul racnet. si pe o multime de trasese se circula exact, dar exact ca pe vremea lui Ceausescu. La ore de varf e ultraaglomerat pe: 331, 311, 131, 368, 335… am zis numai cateva, care mi-au venit in minte primele.

  dar are dreptate Dexter. e chestie de comisioane. adica spagi

 4. Aha..aer conditionat…si cine o sa ii dea drumu’ daca nu sunt 40 de grade afara, nu de alta da cere mai multa motorina…si daca-s noi poate au izolat si ei mai bine partea din spate de langa motor ca sa n-ai impresia ca esti la sauna cand mergi cu 133-ul

 5. E fain autocarul, arata chiar bine.
  Cat despre Mercedes, poate ca au fost intr-adevar ceva interese sa sa cumpere acelea. In Baia Mare sunt Karosa (ceva petarde cehesti, din cate am inteles), dar nu sunt echipate cu nimic: rampa, aer conditionat, butoane pentru cereri de oprire in statii optionale etc.

 6. Mai si tu unde ai pozat “autobuzul” Roman , fix pe Victoriei pe unde umbla numai autocare:p, hai sa o lasam balta si sa zicem ca e un mini autocat ca cele de la Isuzu. Cat despre aerul conditionat, ala chiar era necesar in Mercedes-uri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: