home to blog Aurolacii sunt peste tot

Aurolacii sunt peste tot

Daca va gandeati cumva ca prin Moscova n-avem parte de aurolaci, ei bine sunt. Nu sunt afara si nu-ti spala parbrizul la -25 grade, dar sunt in metrou, dorm pe banchete si put la fel ca in orice alta parte.

Intr-una din urmatoarele statii am nimerit intr-un metrou prin care se plimbau sticle goale de bere. Partea interesanta e ca la ei statiile de metrou nu au magazine ca la noi. E doar statia de metrou, intrarea, peronul si trenul.

6 thoughts on “Aurolacii sunt peste tot

  1. Povestile tale despre Rusia imi confirma ceea ce credeam … ca noi, romanii nu suntem foartem diferiti de ei. Oricat am incerca sa ne orientam spre Vest, ramanem tot cu obicieiuri rasaritene. Offtopic acum: recomanzi Rusia ca destinatie de vacanta? M-am tot gandit la o excursie acolo.. inca de cand studiam rusa in generala..

  2. piticu, ce cacat de camera folosesti? :/ are probleme cu focusul serioase am observat asta si in celelalte filmulete filmate cu ea, dar nu am indraznit sa comentez pana acum. eu cred ca e pus pe auto dar chiar si asa se comporta execrabil, cel putin se pare ca nu o ai setata sa faca focus pe centru ci pe punctele laterale, tot timpul centrul imaginii in filmuleletele tale este out of focus, big time! daca este camera de la un telefon se intelege dar orice altceva e… :/

  3. @ionut orienteaza-te tu spre vest si o sa vezi gunoaie pe strada mult mai multe decit crezi.din cite vezi metroul este destul de bine intretinut.poti sa vezi lucruri mult mai interesante in Rusia decit in alte tari vestice.depinde ce vrei sa admiri.si ei au peisaje superbe.

  4. nu-ti spala parbrizul pentru ca n-au nevoie de bani.au acumulat capital din vara.deci tu ne-ai dat o ideie de afacere:sa spalam parbrizele la masini pe -25 de grade celsius si sa dam zapada jos de pe masini la +35 de grade celsius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.