home to blog Atentate dejucate la Londra

Atentate dejucate la Londra

Asa cum bazaie toate televiziunile, atentate au fost dejucate azi la Londra.  Chiar mai puternice decat cele din 9/11 … dupa cum spune CNN …

Singura chestie care nu mi-ar place, ar fi ca englezii sa se inchida in ei, ca de aia sunt insula si sa se separe de restul europei.

Totusi … libertatea de miscare si comunicatie e mult, mult marita din cauza internetului.
Dar, imi sustin parerea, si anume ca … e si dupa fatza omului … si ala care vrea sa faca rau se deosebeste de celalalt. 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Atentate dejucate la Londra

  1. Ceva e putred in…Londra.
    Am citit stirea pe BBC – una dintre putinele surse cu o acuratete si concizie de inalta clasa – totusi, nu am putut sa inghit balivernele ce mi-au fost servite pe tava de arama.
    Nu vrea sa par coana Lenuta crizata si intrigata, sau mai rau, dementul obsedat de teoria conspiratiei, dar de cand cu noile dovezi ce ies la suprafata in legatura cu atentatele de la 11 septembrie, privesc cu scepticism orice forma de asa numit terorism (*a propos, de mult ma tot chinui sa dau o definitie termenului “terorism”).
    *nb: sunt sigur ca l-ai urmarit, dar eu imi fac datoria: http://video.google.com/videoplay?docid=-5946593973848835726&q=911+cover+up&hl=en – vizionare placuta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: