home to blog Atac la Whatsapp

Atac la Whatsapp

Pentru ca lumea nu mai da SMS-uri si vorbeste mai mult pe Whatsapp, cea mai buna solutie de comunicare intre retelele de telefonie mobila, folosind poze, linkuri, mp3-uri pe internet; Vodafone vine si da SMS-uri gratuite intregii găşti.

 

 
Teoretic e bine. Incepem sa avem si noi ofertele din afara. La preturi asemanatoare. Astept insa si ofertele de internet, pentru ca 100 de mega nu exista. Si sa va zic cat de repede am mancat eu 2 giga de internet? In doua ore. De ce? Pentru ca functioneaza.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Atac la Whatsapp

  1. Si cum exact trimiti tu poze, mp3’uri si alte alea prin SMS ? Pentru aia iti trebuie MMS, nu prea cred ca MMS’urile sunt gratis. Nu vad cum poate sa fie asta concurenta la Whatsapp.

  2. Eu astept ziua in care o sa fie taxat fiecare SMS si fiecare minut de convorbire. M-am saturat sa merg in RATB si sa imi faca calendar tot drumul un pusti de 19 ani care vorbeste la mobil 30 de minute sau apasa pe butoanele alea cu o frenezie inexplicabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.