home to blog Asteptam sa vina primavara

Asteptam sa vina primavara

A trecut o saptamana de la o mica ninsoare. Trecem peste faptul ca toata lumea raporta ca se intervine, iar pe strada nu se vedea nimic sau ca nici acum autostrada A2 nu e curatata de zapada. Ma, cat de greu o fi? Ca ma gandesc ca daca iei 10 oameni cu lopetile reusesc sa dea zapada de acolo, ca sa nu zic ca avem masini, mecanizate care sa faca chestia asta. Ca sa nu zic ca in fiecare an … culmea, ninge si ca se aloca fonduri pentru deszapezire.

Azi e marti. Muntele asta de zapada troneaza de 2 zile la Tineretului. L-au facut baietii destepti care si-au curatat astfel trotuarele din fata firmelor. Si cum n-aveau unde arunca zapada, civilizat au strans-o.

In schimb Piedone s-a laudat ca a oprit printr-o baricada protestatarii de la Universitate. Vrea sa faca acum ce? Baricada de gheata? Si n-a fost multa zapada.

Ah da, acum vor aparea scuzele alea idioate, ca n-avem unde sa depunem zapada, ca e deja toxica, ca n-avem cum si unde sa o caram. Si daca lasi pe marginea drumului zapada toxica, deja inghetata, nu se va intampla nimic cu ea nu? Se va  topi de la sine si va ajunge in Dambovita, acolo unde n-ai voie sa arunci zapada ca e toxica. Dar cand se topeste ajunge sigur.  Nici pe vremea lui Ceausescu nu erau dileme din astea, iar atunci toxicul era mai nasol decat era acum, ca n-aveam lichid din ala de spalat pe maini.

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

16 thoughts on “Asteptam sa vina primavara

  1. Legea te obliga sa cureti trotuarul, soselele trebuiesc si ele curatate de zapada dar nimeni nu se gandeste ca daca pe carosabil nu trebuie sa fie, pe trotuar nu trebuie sa fie parcari oricum nu sunt suficiente, soarele e neputincios in fata ei, unde sa stea zapada asta? Nimeni nu vrea sa o care in Dambuvita de exemplu! Acum mumtele ala nu mai e munte de zapada ci un bloc imens si compact de gheata!

  2. Acum zapada se arunca in groapa de pe Bd. Unirii, in fundatiile de langa Biblioteca Nationala. Cel putin aseara asta faceau.

  3. Ce cac@t e asta cu “zapada toxica”? Pai la primavara unde se duce? In cer? Nu tot in panza freatica ->> Dambovita?
    O filtreaza pamantul intre timp? Hai ma!

  4. Fratilor, nu cred ca stiti ce se intampla in celelalte sectoare! Nu numai ca nu avem atatea locuri de parcare ca in sectorul 4, dar nu am mai vazut culoarea asfaltului de cand a inceput sa ninga! Azi am mers cu masina de la Vatra Luminoasa, pe Stefan cel Mare pana la Piata Presei, mi-am lasat sotul la un taxi si am plecat spre Pta Sudului, prin centru. Incredibil, numai intr-a doua, ghiata fara intrerupere, derapaj constant, ne-am tarat ca viermii, cu ochii bulbucati de efort, iar cand am iesit din pasajul Unirii, la Budapesta am vazut ASFALTUL in sfarsit! In sectorul 4 umblau utilajele ca nebunele, imi venea sa opresc si sa le multumesc soferilor acestora! Repet: fratilor in celelalte sectoare nu ne plangem de mormanele de zapada ci de ghiata de pe asfalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.