Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Pipera e un cartier exterm de trist, iar toate povestile pe care le cititi pe Times New Roman, despre corporatisti sunt adevarate. Adica in afara de banalele selfie-uri de la tigara si discutiile despre tehnologie si ce naiba intamplari programatice au avut loc printre exceluri si ERP-uri, nu se intampla mare lucru.

Daca eu plec de la munca cu muzica tare in masina, lumea se uita la mine ca la un sectant, ca la un intrus care le strica linistea interioara si zenul corporatist. Cred ca daca m-ar prinde ar fi in stare sa ma puna pe rug si sa imi faca poze sa le puna la panoul de asa nu, langa panoul cu angajatul lunii.

In schimb astazi a plouat. Am spus atunci ca aceasta ploaie a venit ca sa ii faca pe cei de la HP sa lucreze, nu sa stea toata ziua pe afara, dar tot s-au ascuns prin holuri si pe sub copertine. Iar pe aceasta ploaie, un taxi n-a nimerit bordura de la Upground, asa ca a plecat linistit pe scari.

 

Si cam atat. Nimic nou.

Ah, daca v-ati saturat de q’s inn, am descoperit o mancatorie noua si buna.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 Responses

 1. gogu corporatistu

  Nimic nou. Doar munca. Pentru tine insa e nou. De ce? Corporatistii muncesc. Tu tai frunza la caini. De-aia nu-i intelegi. E greu. Viata e greu

  Reply
 2. George

  corporatistii muncesc…pe naiba! du-te in Pipera la Renault, la cladirile NorthGate…sa ii vezi cum stau 6 din 8 ore afara la tigari si cafele. ma lesi?!

  Reply
  • tot gogu

   Din 1500-2000 de oameni cati sunt in cladire fumeaza (statistic) jumatate, ia gandeste, cum ar arata 750-1000 de oameni care ies la tigara de cel putin 3 ori pe zi? Cat de retard sa fii sa crezi ca trei pauze de tigara nu te lasa sa muncesti? Crezi ca intr-o corporatie e ca la tine la rebu? Te tin aia sa freci pla? Nu baiete, aia nu cunosc luxul ala
   Acolo e vorba de profit. Hai pa

   Reply
 3. George

  faptul ca firma are profit si datorita acestui lucru isi permite sa angajeze 1000 de papagali, ca sa-si pastreze renumele, nu inseamna ca (toti) papagalii muncesc. de pilda, tu, gogule, freci menta. daca nu era asa nu iti ieseai din pepeni. deci, gogule, facem si noi un capat de treaba astazi?

  Reply
 4. gogu

  Da retardule, aia angajeaza 1000 de oameni sa frece pla, hai ca poti sa gandesti chiar si tu, doar ai facut liceul. Sau nu?! Hai pa pa pa pa ca m-am distrat destul cu tine

  Reply
 5. andrei

  am citit mai sus de “noua mancatorie” :)) vroiam sa te intreb daca este vorba de armony brasserie ? ma rog.. am mancat si eu acolo…mi s-a parut gustoasa mancarea ..dar tot odata mi-a atras atentia meniul ala de 9,5 lei.. voi ce parere aveti de ei? A si mare dreptate aveti cu selfie-urile de la tigara!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.