home to blog Asta e aparatul de cafea pe care l-as dori

Asta e aparatul de cafea pe care l-as dori

Eu am fost impotriva filtrului de cafea o perioada buna de timp. Mi se parea misto cafeaua facuta la ibric. Apoi, am primit un filtru de cafea, asa incat ma trezeam si faceam cafea. Acum am un espressor de cafea. E si mai misto. Ma trezesc, apas un buton si cafeaua iese singura. Perfect. Dar n-as putea sa ma trezesc deja cu cafeaua facuta? Iata ca in final a aparut aparatul de cafea wireless.

Exista espressoare de cafea cu rol de alarma, le programezi si la ora ceruta se apuca sa faca cafea si sa bazaie. Dar de ce sa nu ai cafea si la 10 dimineata daca e week-end si vrei sa dormi mai mult. Asa incat, aparatul de cafea cu aplicatie de alarma pe telefon, care e conectat la wireless-ul din casa. Yes! Tehnologia a ajuns acolo unde trebuie. Perfect!

Acest articol nu este un advertorial.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Asta e aparatul de cafea pe care l-as dori

  1. Doamne!!! Iti dai seama ce catastrofa e caderea curentului? Cum ar fi ca o mare parte sa nu isi bea cafeaua de dimineata din lipsa de electricitate?

  2. Deci inteleg ca esti o femeie, sper ca intelegi analogia.
    Idea asta este o mizerie, e wrong din multe puncte de vedere (wireless activat peste noapte doar pt un ‘ping’).

    Reclama e de o idiotenie grava, no comment.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: