home to blog Aseara

Aseara

In general naspa. Am avut parte de un bar neprietenos, pentru ca n-am aflat inca cine nu a putut sa fie in stare sa prinda o masa libera, sau sa elibereze una. Bere nasoala acolo, mult prea rece pentru maseaua mea, mese nasoale, lumina inexistenta.
De fapt … e o carciuma campeneasaca facuta intr-o curte obscura pe Lascar Catargiu  Vasile Lascar

Un lucru bun, la un radio din ala de 10 ani vechi, se auzea gajait radio21, iar Bobby a stat mult, nu de alta, dar avea companie.

In rest vazut Jeg, comunitatea Voce, Ecostin, GK, Subi si altii (!?). Si simplu, doua beri si mers pe jos pana acasa, ca sa simtim atmosfera boema din Bucurestiul incins noaptea.

7 thoughts on “Aseara

  1. O fo bine. 🙂 Plecat la 1 si ceva.
    Trebuia sa te dai mai aproape de companie daca vroiai :=). Discutiile s+au incins destul de interesant :P. Adrian Ciubotariu a mai fost. Si Kaizer. Gogu Kaizer. Si… altii. 🙂

  2. bine ca esti tu destept…ce plm e panarama aia de text “bere nasoala rece pt dintii mei”?? cum mm voiai sa fie berea, la 28 de grade fix pt maselutza domnului piticu? hai ca iar te-ai trezit cu fata intr-un fund de ti-au iesit atatea arfe pe nas.

  3. piticule daca taceai filozof ramaneai… Pai cumetre ai stat singur de nebun pe niste scaune in timp ce toti ceilalti se distrau de minune dupa cum ai observat si tu… Terasa a fost super oke, nu te batea soarele in cap si berea era rece si buna asa cum tre sa fie o bere vara….
    Aiurea articol…te mai miri de ce nu te cheama lumea in oras…

  4. Da terasa nu a fost stralucita dar a fost chiar bine . Feelingul il face omul in orice loc … Daca te durea maselutza trebuia sa stai acasa nu sa vi si sa te dai in figuri …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: