home to blog Asa ne crestem copiii

Asa ne crestem copiii

Eu injurand in trafic, ea injurand in trafic, el fiind nervos si bunicul care traverseaza prea incet. Si pana la urma … ei asta vor face.

It’s supposed to be fun

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Asa ne crestem copiii

  1. Chestia asta este departe de a fi funny. Isteriile noastre deja celebre din trafic, nervii pe care ni-i descarcam in cele mai proaste moduri. Asa ne crestem copiii si dupa aia ne miram cand impusca pe careva (situatie extrema).

    In viata exista chestii mai importante decat ca nu te-a lasat nus’ care sa treci mai repede sau ti-a “taiat” calea. Dar suntem zmei si lumea trebuie sa stie asta.

  2. clar soferul nu a procedat bine… pana la urma bosorogu ala ce kuta pe strada… pe el il kuta moartea la usa si el isi plimba nepoata… dak ii venea rau pe strada fetita aceea ce face?

  3. Numai funny nu e videoul asta.
    Din punctul meu de vedere soferul merita impuscat. Nu e vorba de cum ne crestem copii, e vorba de cum a fost crescut cel din masina. Daca as fii in locul copilei ala si as avea un pistol pe undeva nu cred ca m-as gandi de 2 ori. Dar na…asa gandesc eu. Ce vina avea batranul ? Ca era prea batran ca sa poata traversa strada prea repede ? Mi-e scarba de romania …..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: