home to blog Asa da!

Asa da!

Foarte rar scriu despre vreo campanie online, sau vreun banner care da bine. Asta pentru ca majoritatea sunt aiurea, fara cap, cu mesaje agasante, overlayere nervoase, sau fara butoane pe care sa le inchideti.
Ati vazut cat le-am criticat.

Ei bine acum a venit momentul sa ii si laud. E vorba de expandabilul de la Heineken legat de Liga Campionilor. Mesaj simplu, scurt si imnul Champions League, asa cum trebuie si pe placul oricui.

heineken

Vazut aici.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Asa da!

  1. Faptul că e expandabil îl face un banner prost. Ce pula calului lauzi tu aici, nu ştiu. Daca voiai să faci reclamă blogului ăla o puteai face altfel…

  2. buddha e un expandabil frumos si cu cap facut.

    e de luat ca model pentru celelalte, iar dupa ce iei mouse-ul de pe el se retrage si tace. …. eeee ? 🙂

  3. E urât! Din cauza lui mi-am reactivat FlashBlock. Intrasem pe nu-mai-ştiu-ce-site, probabil Realitatea.net, şi nu puteam citi ştirea din cauza expandabilului. Ba a mai început să-mi şi cânte.
    De obicei sunt de acord cu tine, da’ de data asta trebuie să te contrazic. Dacă s-ar fi întâmplat mai des să nu fiu de acord, poate că acum câştigam geanta Booq. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.