home fotoblog Asa arata monstruozitatea

Asa arata monstruozitatea

Da, abia ieri am ajuns sa vad ditai schela. Bineinteles am intalnit si gagicile care isi faceau poze pentru hi5. In fata bradului, descheiate la geaca doar cu sutien.

Singurele chestii care m-au disperat la Unirii au fost colindele. Adica e foarte bine ca auzim colinde si nu manele in boxele alea de acolo, dar de ce nu auzim colinde romanesti ?  Pentru ca romanii nu mai produc colinde. De ce sa canti un colind daca nu scoti un  CD si nu se vinde? Asa,  mai bine ii lasam pe straini sa vina sa vanda, iar noi sa stam sa sugem de la ei. Nu?

10 thoughts on “Asa arata monstruozitatea

  1. pai nu prea vad sensul. Cred ca voiau sa fie observate in timp ce isi faceau pozele, nu dup’ aia. ca daca faci poza la tot bradul nu se vede si sutienul in poza si mori tanara degeaba.

  2. Singurul expert recunoscut in colinde romanesti e Hrusca. Cum acum e in Romania – desi el locuieste la Toronto pt cine nu stie – chemati-l sa va cante la brad. Poate se schimba atmosfera 🙂

  3. Degeaba se vede bradul bine seara,daca in timpul zilei arata ca o schela.
    Cat despre colinde, ar trebui sa mai schimbe cd-urile si sa bage si colinde romanesti.

  4. stai ca eu sunt in stare de soc. adica cum, e numai fier si ceva beculete???!!! eu credeam ca e acoperit cumva cu niste crengi de brad, macar artificiale, nu numai o schela in forma de brad …. oribil!

  5. :)) dar eu acuma stau si ma gandesc la alta chestie …. Daca lipsesc circa 6m din schelet fata de cel din proiect, rezulta ca undeva sau facut disparuti/furati … hmm, intrebarea e, de unde au furat astia 6m? De la baza sau de la varf?! :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: