home to blog Asa arata amenda RATB!!

Asa arata amenda RATB!!

O noua realizare in campul muncii, am luat amenda pe RATB.

Linistit la Aviatorilor m-am suit intr-un autobuz oprit la statie, dupa ce am vazut ca era inchisa casa de bilete, cu mesaj din ala de revin in 10 minute. Ma sui, ma uit in autobuz  lume linistita. Toate in regula. Pleaca autobuzul … din neant apar 3 controlori barbati care se apuca sa ii intrebe pe oameni. Trece unul, altul, pe mine nu ma baga in seama, vine ultimul … aici s-a vazut? Si vine la mine cu buna ziua. Eu ii zic buna ziua. El: ce?! Eu: Mi-ati zis buna ziua, v-am raspuns buna ziua 🙂 El, da, atunci biletul? – Pai n-am. Si ne-am apucat sa vorbim, mi-au zis ca pot sa merg linistit cu autobuzul cu ei langa. Am ajuns la munca ma indreptam cu ei spre bancomat … in speranta ca am ceva bani pe card, ca sa le dau 50 de lei amenda … din fericire am fost salvat de un coleg cu care m-am intalnit si l-am implorat sa ma imprumute cu 50 de lei.

In speranta ca maine voi avea de unde sa ii returnez banii ii mai multumesc inca o data.

Uite asa arata amenda RATB.

asa-arata-amenda-ratb

Aceasta intamplare face parte din serialul fiecarui om intitulat sugestiv: de ce dracu m-am suit in autobuzul asta, nu puteam sa-l astept pe urmatorul, sa intarzii 5 minute la birou?

21 thoughts on “Asa arata amenda RATB!!

  1. Ceva nu este in ordine cu acest articol. P’ticule, ceva pute aici. Ma … a tras careva vreun partz? Bucata aia de card, arata mai aproape de un abonament nu? Ca de aia, ca in viata mea nu am vazut un abonament ratb.

    Apropo, data viitoare, faci poza cu mesajul babei de la casierie si le arati la controlori, poza si ora pozei. Daca ai putut sa faci poza la Cabral cand sa il calci, fa poza si la casierie de nu vrei sa platesti amenzi. Caci stii cum e treaba cu amenzile … vine una, vina alta, dupa aia toata viata ta nu mai scapi de ele.

    Asculta un mos tanar 🙂

  2. ttrebuie desfiintatii controlorii ,ei nu trebuie sa existe fara acordul a un milion si jumatate de bucuresteni,in timp ce bani luati si stati cu orele la capete de linii ca 102,70,92sugeti in continuare din banuii populatiei si desfiintati linii intregi,cum ar fi 17,1,16,care mergea la republica, 18,26,pe voi trebuie sa va hacereze ,nu masini ca al vostru nu e nmic, tramvaiele ca de asta e nevoie , de aceea va ruop bucurestenii ca sunteti jigodii, ajutate de basism pdl,psd, ciurucuri

  3. asa miau dat si mie 2 controlori jegosi amenda pe 105 cand aveam mereu bilet nu era nici unu si cand nam avut au venit ai dracu am platit 50 ron ca prostu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.