home to blog BREAKING: BOMBA NUCLEARA la Piatra Neamt!

BREAKING: BOMBA NUCLEARA la Piatra Neamt!

Poate ziceti ca-s tampit. Dar nu. As fi vrut sa explodeze bomba aia. Si asta din doua motive. O data pentru ca aveam si noi un precedent, am fi avut vreo bomba pusa pe undeva care ar fi facut ceva, iar in urma acestui fapt am fi vazut si ca politia isi va face treaba. Dar stai, politia nu si-ar fi facut treaba ca habar n-au, ar fi actionat haotic si ar fi acuzat oameni nevinovati la intamplare. Nu de alta avem noi camere de supraveghere.

Si celalalt motiv pentru care ar fi trebuit ca bomba aia sa explodeze e asta:

543130_4547864288966_923296166_n

Pentru ca aia de la Gandul ar trebui sa explodeze si ei. Dar si alte televiziuni care s-ar bucura si ar jubla aceasta bomba zile in sir la televizor.

V-am zis ca ne-am saturat? Nu! Nu ne-am saturat! Deloc! Vrem sange, pizde, cur, sex si omoruri la televizor.

Ieri o tanti […] de la CNA zicea ca are nevoie de jurnalisti pentru a defini interesul public. Pe bune? Adica nici acum CNA nu vede care e interesul public? Nu isi da seama ca lumea vrea sa vada sange, morti, crime, impuscaturi, bombe, furturi, batai, sex, violenta, minore la televizor? Adica audientele nu sunt edificatoare? De ce ar avea nevoie oamenii de educatie si informatie la televizor, cand e clar ca ei prefera altceva?

Sa revenim la bomba?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “BREAKING: BOMBA NUCLEARA la Piatra Neamt!

  1. Pai cred ca ai dreptate ca interesul lui tanti(aia)de la CNA este scopul acesta, sa vada lumea sange,morti,crime e.t.c. si bineinteles sex,minore la televizor. Acesta este de fapt scopul principal.

  2. Cand stau prea confortabil in fotoliu visez la razboaie. Cand ies putin in frig visez la tarile calde…stiri nu folosesc, dar ai inteles ideea.

  3. bine ca nu prea mai deschid televizorul,bine doar cand e vreun meci de fotbal dar nici atunci.
    Sa revenim la bomba?
    nu are rost nu intereseaza pe nimeni,oamenii prefera adevarat altceva

  4. Eu m-am uitat pe RTV. Dupa 5 minute am crezut ca este 11 Septembrie la Piatra Neamt. Dupa 10 minute am inteles ca suntem in pericol sa stergem de pe harta Romaniei orasul Piatra Neamt si il lasam pe Pinalti fara obiectul muncii. Totusi CNA-ul nu ar trebui sa ia niste masuri ? O transmisie marca “DD Senzational”.
    Lasand gluma, aia care au pus bomba merita 25 de ani de puscarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.