home news Arpechim cumparata de Patriciu

Arpechim cumparata de Patriciu

Cine zice ca politicul nu face legea in tara asta? Si cum sa nu se auda de Patriciu, cand a doua rafinarie din tara este inchisa, iar o companie petroliera se clatina.
Totusi Petrom pare destul de credibila atat timp cat azi la bursa a detinut 17% din numarul total de tranzactii. Cu cele mai mici preturi, in scadere fata de toate zilele trecute. Lumea vinde actiuni Petrom, iar speculantii se bucura cumparand ieftin. Curios ar fi cine a cumparat actiuni Petrom.

Patriciu a mai incercat in trecut sa cumpere de la stat rafinaria Arpechim in trecut, atunci problema lui Patriciu era ca e departe de mare, de unde ii venea titeiul, asa ca a luat Petromidia.
Acum diferite surse spun ca vrea iar, insa, de data aceasta efectul e mai mare. Ar insemna ca Patriciu sa vanda catre Petrom 50% din produsele petroliere, iar pentru Oltchim Ramnicu Valcea, materie prima.

Astfel am avea un stat bananier nu? Cu Patriciu in petrol un fel de JR, Tariceanu angajat la una din micile firme ale lui … PSD-ul sponsorizat … Basescu redus la tacere.

Nah ca iar am facut politica, iar despre asta … vom discuta diseara la Lynx

7 thoughts on “Arpechim cumparata de Patriciu

 1. Da, sărăcuţul Băsescu, parcă îl şi văd redus la tăcere. Rămâne doar cu electricitatea (prin frate-su), drumurile (prin ai lui iubiţi Căşuneanu, EuroConstruct, et al) şi susţinut de întregul imperiu al preabunului oligarh SOV.

  Îţi dai seama că articolele astea Băsinpupiste devin cel puţin patetice? Jurnalismul, de orice fel, înseamnă să ataci şi-n stânga, şi-n dreapta; nu să pupi fundul unei părţi la cel mult fiecare cinci articole.

 2. Teoria conspiratiei merge foarte bine in cazul asta. E normal sa ne gandim imediat la Patriciu, ca doar e marele petrolist al tarii. Altii zic ca OMV-ul oricum ar vrea sa scape de Arpechim si sa isi aduca marfa din Austria…Ca doar actionar majoritar e statul austriac si trebuie sa le dea de lucru oamenilor care voteaza si platesc impozite in tara aia. Si asa cum zic sursele alea, de unde atata tupeu la agentia de mediu din Arges?

 3. Z, in tara asta daca te uiti la majoritatea articolelor scrise de jurnalisti, sunt facute cam la fel cu cel scris de piticu (bine, inainte de 2004, nu erau multi care isi permiteau sa scrie de rau de voiculescu, de psd, de iliescu, nastase etc.)
  si daca piticu il pupa in fund pe basescu, unde e problema ta? nu ii mai citi articolele
  de fiecare data cand scrie omul ceva despre base, imediat sari si tu cu un comentariu despre pupincurism, despre faptul ca piticu se repeta si alte tampenii..
  piticule, regandeste-ti strategia: apuca-te si lauda-i pe nastase, geoana, psd-isti, pcr, tariceanu, voiculescu etc…si poate iti iese si tie de niste comisioane grase daca atragi blogosfera de partea lor

 4. @piticu: Io îl văd cum face curent

  @Alex: Sunt făcute exact cam la fel. Pupincuriste într-o parte sau alta. Şi îmi este prezentată drept echidistanţă. Uite ca nu am chef să o înghit şi o voi comenta oriunde. Piticu’ văd că nu are nici o problemă cu faptul că îi reproşez acest fapt (la fel cum n-are nici dorinţa de a fi echidistant).

 5. @Piticu: aproape ca nici nu mai conteaza ca Patriciu a dezmintit oficial ca ar avea vreo intentie sa preia Arpechim. Important e doar ca Maria Sa Comandantul a fost inca o data servit:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.