home to blog Aragazul iPhone

Aragazul iPhone

O victorie a internetului romanesc e aceea ca Guvernul a oprit ratificarea ACTA pana la o decizie a Curtii Europene de Justitie. In tot acest timp eu inca ma intreb pentru ce se mai protesteaza in fiecare seara la Universitate. Si tot in zilele noastre, pe un post de televiziune unii promit averea poporului.

In schimb, cei mai destepti carora nu le pasa deloc de ACTA si cei care sunt motivul pentru care s-a ajuns la ACTA, chinezii au aragaze iPhone. Astfel incat politia chineza a prins si confiscat peste 300 de device-uri de gatit numite iPhone.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Aragazul iPhone

  1. În primul rând nu trebuia să se aștepte o decizie de la europeni. Noi ar fi trebuit să spunem nu de la bun început. Până la urmă europenii pot spune că e în regulă să adoptăm ACTA și atunci vreun zelos din România care habar nu are despre asta, aflat intr-o funcție de conducere, va semna o prostie doar de a fi în rând cu cei din Europa care au semnat. Și atunci degeaba mai ieșim noi în Piața Unviversității cu milioanele că tot nu rezolvâm nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.