home to blog Apparently it’s a Big Deal

Apparently it’s a Big Deal

In Despicable Me, e un moment in film cand personajul principal negativ (e  si unul secundar negativ) isi aduna armata de minioni si le spune ca cineva a furat … o piramida, apparently it’s a big deal.

Cosmopolitan e o revista de gagici care se da intotdeauna pe sub mana. Si asta nu pentru ca e ea stralucita si super importata ci pentru ca e scumpa, iar fetele fac cheta ca sa o cumpere. Dupa ce  cumpara cineva revista circula prin tot biroul, prin toata clasa, ca sa poata citi toata lumea.

Si pentru ca probabil cosmopolitan asta e un big deal, dintr-un numar de acolo aflam ca exista nu stiu cine Catalin care rupe inima fetelor pentru ca a fost la un concert in Londra unde, intamplator, o gagica si-a luat acelasi bilet de avion cu el. Din pacate n-au facut nimic. Draga Catalin, daca o gagica are bani sa isi ia bilet de avion sa vina dupa tine la Londra si culmea, chiar face asta, atunci ia-o de nevasta.

In schimb stiati ca cerealele integrale redau fermitatea bustului? Si daca stai toata ziua si te uiti la televizor sau te duci cu masina la mall, atunci unde isi mai fac efectele cerealele?

Ma rog, daca nu stii de ce te doare in timp ce faci sex, atunci incearca sa iti raspunzi si la urmatoarele intrebari? Baiatul o are mare? Da/nu. Ai facut sex ore in sir? Esti nesatula? Si raspunsurile sunt super tari:  ai o boala, ai chef de inca o tura, ai o boala venerica sau cu transmitere sexuala.

Now back to me. Catalin asta cum suna?

Nu, asta e revista care o dau fetele pe sub mana ca sa fie trendy. Totusi si-a luat cineva un pulover din ala de 450 de lei de iarna?

Ah si gagicile care scriu acolo / traduc articole o fac pentru ca au o super experienta de viata nu?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

One thought on “Apparently it’s a Big Deal

  1. Nenea asta, Catalin, chiar are voce 🙂 E printre singurii muzicosi de la noi care nu ma enerveaza. Nu-l ascult, dar nu ma enerveaza.

    P.S. Cine pisici mai cumpara reviste?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.