Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Vineri ma bucuram pe twitter ca am chemat o masina de la Speed Taxi prin aplicatia lor de android si ca a ajuns fix in  momentul in care aplicatia m-a anuntat ca masina e afara.

 

Ce m-a impresionat in mod placut a fost monitorizarea lor activa si faptul ca duminica mi-au dat mailul asta:

Buna ziua Cristi,

Am observant mesajul tau pe twitter si m-a bucurat faptul ca de data aceasta ai avut parte de o experienta pozitiva si esti multumit de noua aplicatie. Aceasta se dezvolta contestant pe baza feedback ului primit de la client pe adresa de mail de mai sus. feedback@speedtaxi.ro

Daca esti interesat de investitiile pe partea de inovatie in taximetrie facute de Speed Taxi, te pot tine la curent.

De asemenea, nu ezita sa ne oferi feedback.

O zi usoara,

Echipa Speed Taxi

Da, nu pot comenta insa si restul detaliilor. Doar pot aprecia ca taximetristul a stiut unde sa ma duca fara sa ma intrebe daca e aici sau in alta parte.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

16 Responses

 1. OLiX

  e ok aplicatia, dar pacat cu o parte din soferii de la Speed care fac firma de rusine

  Reply
  • Ciprian

   Pt asta aplicatia ar tb sa ofere posibilitatea de feedback pt cursa. Poate in felul asta se mai schimba ceva.

   Reply
   • OLiX

    correct! asta cu feedback pt curs a ar trebui sa aiba toate companiile.

 2. sorin

  Eu doar pe aplicatie comanda taxiuri. Am surpriza sa gasesc mai repede. Plus ca si taximetristii au inteles ideea acestei aplicatii si chiar sunt receptivi.

  Plus ca am apreciat mereu ca-mi trimit doar masini cunoscute.

  Reply
 3. Bogdan

  Am incercat si eu sa comand insa nu am reusit. Aplicatia (de fapt Google) ma gasea pe harta, dar cind am vrut sa fac comanda mi se cerea si nr strazii. Pai daca-l stiam mai foloseam aplicatia?

  Reply
 4. Grig

  E de incercat! @bogdan poate ca nu te putea localiza precis, GPS-ul de pe telefoane nu are receptorul foarte sensibil si se poate ca precizia localizarii sa fi fost de +/- 200m, chiar daca prin estimari aplicatia nimerise centrul corect!

  Reply
  • V9 - Timelapse

   Daca ar fi sa ma iau dupa ce spune Grig ar trebui sa numai folosim telefoanele mobile pentru navigatie daca are o precizie de +-200m.

   Reply
   • Dan Andrei

    Tu ar trebui sa “numai” comentezi! Strici ideea !

  • Bogdan

   @Grig – am incercat de pe 2 telefoane diferite, update-uri la zi, localizare perfecta. Degeaba, tot imi cere nr strazii

   Reply
 5. Pustiu

  Un feedback cu privire la site unde dau si eu. De ce nu ar merge un site fara www in fata?! Uras trebusoara asta le este lene programatorilor sa introduca doua linii in htacces !?

  Reply
 6. Nu mai sunt clientul lor

  Speed Taxi este una dintre companiile de taxi pe care nu o recomand. Am incercat sa reclam de mai multe ori ca soferii lor merg fara aparat si refuza comenzi iar raspunsul de la dispecerat a fost de genul: “ne pare rau, n-avem ce sa facem, dar am notat solicitarea dumneavoastra”

  Reply
 7. Speed Taxi

  Buna ziua,

  comenzile venite de pe iPhone, Android si site au prioritate fata de cele venite in mod clasic direct pe linia telefonica.
  Pentru feedback/ reclamatii/ sugestii puteti lasa un mesaj pe site la rubrica “Reclamatii” sau pe adresa feedback@speedtaxi.ro

  Pentru detalii care nu pot fi completate in campurile deja create pe aplicatie, va rugam sa utilizati spatiul din dreptul “Other Details”.

  Se tine cont de reclamatiile venite de la clienti si se merge foarte mult si pe partea de penalizari atunci cand este cazul. Cel mai recent si mediatizat caz a fost incidentul din Piata Unirii, unde au fost luate pe loc masuri interne.

  O zi usoara,
  Echipa Speed Taxi

  Reply
 8. Elena Marcu

  Am folosit si eu eu aplicatia insa compania Speed Taxi m-a dezamagit de mai multe ori.Cred ca nu o sa dureze mult pana o sa faca si celelalte companii o aplicatie asemanatoare.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.