home to blog Anunt pe bune

Anunt pe bune

Jos la lift e un anunt ce e menit sa fie acolo ca sa te faca sa fii bucuros probabil. Nu i-am facut poza pentru ca n-am vrut, dar scrie asa:

Anunt.

Va anuntam ca in data de 20.09.2007 vor avea loc intreruperi accidentale in alimentarea cu energie electrica in imobilul casa presei libere.

Avem primul accident anuntat? Sau, doar stiu ca va lucra vreun Dorel la cablu.

6 thoughts on “Anunt pe bune

  1. ehe…bun anuntul.dar si mai bine te anunta cand darama tot in jurul blocului…te trezesti intre munti de pamant si intr-o dimineata (..adica pe la 12-13) te trezesti – nu tu curent, nu tu gaze, nu tu telefon.te mai intrebi de ce? echipa unirea a venit sa filmeze in fata blocului tau!

  2. oricum, nu-i nici o avertizare mai buna ca atunci cand te trezesti invadat de excavatoare peste tot si 10 incompetenti ce canta manele cand alti 2 dau cu sapa sau tarnacopul. uite asa se intampla in jurul blocului meu de vreo 2 sapt…dupa ce ne-au izolat complet ca pe o insula si e imposibil sa pleci fara sa te umpli de noroi..ma trezesc intr-o dimineata (..pe la 12-13) – nu tu curent, nu tu gaze, nu tu telefon.super! noua reclama unirea se filmeaza la noi 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: