home to blog Anul ăsta jucăm șotronul

Anul ăsta jucăm șotronul

Dacă nu ai jucat șotronul când erai mic, atunci anul acesta va trebui să înveți cum se joacă sau să îți amintești cum se face asta. Teoretic e simplu. Desenele sunt deja făcute, trebuie doar să sărim din cerc în cerc sau din linie în linie.

Așa le spun eu persoanelor care se bagă în față la coadă sau care nu înțeleg distanțarea socială realizată de marcajele de pe jos din magazine: anul ăsta jucăm șotronul. Ceea ce înseamnă că stăm pe locurile astea și mergem mai departe abia după ce s-a eliberat cercul din fața noastră. Nu așa făceam la șotron când ne jucam mai mulți?

Mă uitam acum pe wikipedia, văd că șotronul se juca în toată lumea, cu diferite denumiri. Deci nu este un joc specific al nostru. E foarte interesant, însă, că toți ar trebui să ne pricepem la asta. Trebuie doar să ne amintim de el.

Teoretic pe lângă șotron va trebui să mai învățăm să jucăm și elasticul, dar aici deja căpătăm experiență în joaca cu elasticul pe care trebuie să-l punem după ureche de fiecare dată de câte ori ne punem masca sau când o scoatem.

Dar cum distanțarea socială este o problemă pe care noi nu știm să o rezolvăm pentru moment, va rămâne de văzut cum ne vom adapta, dar mai ales cum ne va schimba comportamentul această practică de a sta departe de alți oameni.

Însă îți dai seama că această perioadă încurcată ne-a interzis dreptul de a săruta pe cineva?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: