home to blog Antena3 furt calificat sub scuza meseriei de jurnalist nesimtit

Antena3 furt calificat sub scuza meseriei de jurnalist nesimtit

Antena3 fura, asta o stie toata lumea. Pentru ca ei sunt prea idioti si fara scrupule decid sa fure, atunci ei cred ca internetul e al lor … al tuturor.

Nu ba cretinilor, internetul nu e al vostru, dar internetul e al tuturor, iar pentru asta exista niste drepturi de autor ce se aplica si acolo. Adica banii aia din care voi va luati salariile. Cum ar fi sa vina cineva sa va ia munca si sa zica ca ati furat, pai atunci drepturile de autor ce vin in salariile voastre nu se mai platesc, pentru ca nu aveti drepturi pentru munca aia.

Hai sa vorbim si cu linkuri. O data Antena3 fura de pe protv, pentru ca eh … sunt protv cea mai buna televiziune, iar daca ei fac rating pot sa fure si ei subiectele ca sa faca succes fara dureri de cap prea mari. Dupa care antena3 vine si acuza ca pe nu stiu ce blog de pe realitatea se gasesc porn, dar pun si poza in care s-au inscris pe acel blog, iar apoi n-ar recunoaste in ruptul capului ca IP-ul de pe care au facut porcariile e al lor.
Iarasi Antena3 fura poze de pe bloguri pentru ca blogurile sunt si ele pe internet.

Astazi Antena3 fura si din Academia Catavencu, pentru ca nu e greu sa iei un material video pentru care n-ai drepturi de publicare, pentru care n-ai drepturi de retransmisie si sa spui ca l-ai gasit pe internet. Clipul bineinteles original se gaseste pe catavencu.ro.

Nu stam sa ne amintim si de alte momente cand Antena3 fura imagini exlusive de la alte televiziuni, le face zoom ca sa se piarda sigla si alte elemente grafice si le dau si ei ca imagini exclusive. Dupa modelele mai sus amintite si jurnalul national, ca deh e pastorit de tatal internetului oligrofen dl. Tuca, face acelasi lucru.

Hai sa ne uitam la tarile sudamericane … sa ne uitam la cum au ajuns ei sa isi ilustreze imaginile de la televiziuni. Sunteti atenti da? Click aici.

Si sa nu uitam, de fapt … de ce se lucreaza la antena3.

Bonus, google imi zice ca mai e una.

9 thoughts on “Antena3 furt calificat sub scuza meseriei de jurnalist nesimtit

 1. sa facem o lista cu ce fura si irealitatea? cred ca ar iesi lejer un roman. cat despre asta cu prostituatele, te rog frumos, ne uitam iar si in ograda lui vantu? draga stolo…

 2. si nu numai ca au furat, dar au furat prost.

  au furat filmuletul, dar nu s-au gandit sa citeasca si materialul pentru niste informatii adevarate.

  aseara cand am vazut la capatos filmuletul filmat de mine si de colegul meu, semnat youtube am simtit ca mor.

  si apoi m-am distrat copios cand am vazut ca vorbeau pe linia unor informatii doar pe jumatate adevarate.

  cine le-a facut documentarea daca ar fi pierdut 10 minute in plus si ar fi citit materialul ar fi gasit acolo tot ceea ce ar fi avut nevoie, si si-ar fi dat seama ca nici un profesor si nici dorectoarea nu stiau de filmarile fetei, ar fi vazut ce zice exact regulamentul de la minister, etc.

  P.S. – multam.

 3. America Rusia tarile occidentale arabii impreuna si pe mina au facut atentatele teroristice asupra turnurilor gemene in America si in tarile occidentale ca si revolutia romana regizata sa para reala care nu a fost nici macar lovitura de stat ,biserica si religiile sint implicate pentru razboaie si mizerii ,au ucis in genocid propriile popoare si copii .Americanii sefi legali teroristii conduc din umbra America ,romanii teroristi sefi legali conduc din umbra Romania cu tarile .Criminalilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: