home news Antena 1 si 3 amendate

Antena 1 si 3 amendate

CNA a amendat azi si antenele pentru ca au alergat dupa senzational si au difuzat in intervalul orar nepotrivit materialele referitoare la sinucigasele alea.

Da, ati avut dreptate cei care m-ati injurat pe mine atunci, insa, ziarele care au publicat pe prima pagina aceeasi poza?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Antena 1 si 3 amendate

  1. piticule eu mi-am spus parerea pe blogul meu despre asta….

    am citit cele intamplate pe alte bloguri… asa cum am zis si la mine condamn pe oameni care sufera cu capul si sunt amatori de asfel de poze, mai mult decat te-as condamna pe tine.

  2. Oricum .. in mod normal nu ar trebui publicate astfel de poze .. pr Piticu nu`l condamn .. k oricum el nu se gandea la cat de mult “audientza” cum s`ar spune .. ideea e k nu numai antena 1 si 3 au fost sanctionate .. am auzit la stiri k si OTV`u a fost avertizat(nu stiu sigur daca si amendat) datorita accentuarii cazului sinuciderii lui “Ralph”. Oricum asta am vazut azi in jur de ora 6 jumate – 7 😀

  3. Eu unul nu te-am înjurat. Doar că aveam alte pretenţii de la tine. Nu cred că ziarele sunt un model de urmat în treaba asta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.