home to blog Angajez consilier(a) de imagine

Angajez consilier(a) de imagine

M-am tuns iar. Adica arat ca acum un an de zile. Si iar au inceput polemicile legate de mine. Juma de lume imi zice ca imi sta mai bine asa. Si nu neaparat din politete. Dar, bineinteles, sunt si ceilalti care imi zic ca parca imi statea mai bine cu parul lung, pleata in vant si rebel ;;)

De altfel, asta sunt si acum, si asa am fost intotdeauna. Numa ca acum arat ca un recuperator rusesc 😉 sau ungur, ca daca eram rus trebuia sa fiu mai gras. 🙂

De aceea, angajez consilier(a) de imagine. 🙂 Adica eu stiu foarte bine ce imi trebuie sau cum imi trebuie si cum sa fac ca sa arat bine. Dar parca n-am timpul ca sa ies in oras sa intreb sau sa culeg reactii ale “fanilor”. Asta e meseria consilierului de imagine. :D)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

17 thoughts on “Angajez consilier(a) de imagine

  1. daca iti aduc si diploma de stilist ma angajezi???? apropo, mai tre sa intri la cura de ingrasare sa dai si mai bine, nu ca nu ai fii bine si acuma…

  2. Intr-o lume plina de imagini esti nevoit sa-ti construiesti imaginea.Dar fii curajos,ia-ti viata in maini, nu lasa pe altii sa te conduca!
    O Imagine de forta inseamna forta. Inseamna sa-ti construiesti increderea in tine insuti. O imagine de forta inseamna sa-ti asumi riscuri. O imagine de forta inseamna sa-ti recunosti greselile si sa inveti din ele. O imagine de forta inseamna sa te orientezi catre succes. O imagine de forta inseamna sa cauti tot timpul oportunitati. O imagine de forta inseamna sa cauti tot timpul rezolvari. Inseamna sa nu te lasi tentat de lenea gandurilor. Inseamna sa nu te lasi prada deznadejdii. Inseamna sa gasesti forta sa te ridici daca ai cazut la pamant. O Imagine de forta inseamna sa construiesti speranta atunci cand toti din jur nu mai spera nimic. Aceasta este ADEVARATA TA IMAGINE!
    Cu pritenie
    Adriana

  3. piti … daca te mai compari cu “putzoiul” ala 🙂 ( scuzatzi exprimarea) te omor cu kmana mea … ce draq …daca nu lk-as fi cunoscut cand era si el un om noraml as mnai zice …tu cum a zis si Josephine esti cu totul diferit … un nou lokk …WTF … frea de-aia pot sa imi fac si eu si oricine … pana la urmka urmei Mutu e un nimeni care CREDE ca a ajuns cineva ,…anywayz … vrei consilier de imagine ?? call me !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: