home to blog ANAF denigrată de presa neplătitoare de taxe

ANAF denigrată de presa neplătitoare de taxe

Știu! Am fost acolo. Am fost într-o instituție de presă neplătitoare de taxe. Am fost într-o instituție de presă care se erija în plata taxelor către stat. Și tot acolo am stat sase luni fără salariu. Pentru că, în prostia mea, credeam în ceea ce fac și că fac un lucru bun.

Aseară remarcam pe Facebook ca există o campanie dubioasă impotriva ANAF. De fapt nu există nici o campanie. Doar presa a pus botul la niște povești inexistente, fără să ceară parerea ANAF în situațiile date. De fapt, aici cred că este problema. N-ar fi avut cui să ceară părerea. ANAF nu pare a fi o instituție care să aibă un departament de comunicare și care chiar să comunice cu oamenii. Insă ANAF vine astăzi și inchide gura presei, neplatitoare de taxe, care îi acuză pe nedrept.

COMUNICAT 1_Page_1

COMUNICAT 1_Page_2

Să vă explic.

La PUB 18, teoretic n-a fost nici o problemă. Au dreptate, atât ei când s-au plâns, dar și ANAF. Și asta dintr-un singur motiv. Administratorul poate să ia banii din casă și să plece cu ei, că așa are el chef. Drept urmare, administratorul a luat 1.600 de lei, înainte de controlul ANAF și a plecat. Punct. În schimb, băieții de acolo aveau vânzări de 1597 de lei. Bani pe care nu i-au fiscalizat, pentru că aceștia, la momentrul controlului ANAF, nu existau. Așa încât, nu aveau de ce să îi fiscalizeze. E ca și cum în ziua aia, la PUB 18 s-ar fi băut pe gratis. Însă nu a fost așa.

Iar celelalte exemple ați văzut și voi că nu au fost reale. Ce e însă trist, e faptul că oamenii se lasă manipulați încă de metodele astea.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “ANAF denigrată de presa neplătitoare de taxe

  1. la bagdasar arsenii centrul de exelenta unde ploua la asistentii cu filme de la investigatii pe bani multi si frumosi , bineinteles ca in anii 2014 sacosa cu bani pleca probabil spre anaf s-au la anticoruptie , cu sigranta jumate cu jumate

  2. Pot sa spun ca in unele cazuri exagereaza, mi-au inchis spalatoria auto care e automata ca nu dadeam bon fiscal, dar e automata merge pe jetoane nu e nimeni acolo , cine sa ii dea bon?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: