Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ziua Americii se tine pe 4 iulie in fiecare an. Lumea vine si zice ca e ziua Americii, sarbatoreste, se dau artificii, se da mancare gratis la KFC, tot soiul de festivitati si bucurie imensa peste tot pe glob.

Pentru ca noi romanii suntem mai prosti, mai fraieri, mai de lumea a treia si mai cretini, americanii de la Bucuresti au considerat ca e mai bine sa faca ziua lor a americii azi (nr. ieri) pe 2 iulie. Adica au stat ei si s-au gandit:
– Ma cand pica 4 iulie anul asta?
– Sambata?
– E ceva sambata in Bucuresti?
– Nu? Atunci hai sa facem ziua Americii pe 2 iulie, ca sa inchidem Kiseleff si sa dam peste cap tot traficul din Bucuresti, pentru ca daca-l inchidem sambata nu o sa fie nimeni pe strada si nu o sa se simta deloc.

Si romanii au venit si au zis … daaa cum sa nu, uite va dam tot bulevardul pentru securitate. Da-i dracu de soferi, las ca inchidem noi strada ca voi sa va simteti bine acolo la ambasada.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 Responses

 1. sorin

  Si noi ne ocupam cu sexul oral….Cume le-o dam? Din picioare, de mai sus, de mai jos, cu bolta?

  Reply
 2. Bogdan

  Dar pentru ce au inchis traficul? A fost parada militara? S-au impartit gogosi, ce au facut pe Kiseleff de l-au inchis?

  Reply
 3. inspirescu

  Mă.. pe ei, şi îi chem şi pe prietenii mei ! :))

  Lăsând gluma aia serioasă la o parte, americanii sunt atât de inculţi şi cretini pentru că de aia au apărut KFC sau Mc Donalds, pentru proştii care cred că produsele alea sunt sănătoase.

  Reply
 4. TELELEU

  Cu fiecare articol de genul asta citit parca mai imi creste putin tensiunea. Numai dobitoci avem la conducereee!!!

  Reply
 5. nda

  @inspirescu
  cu comentarii de genul asta esti cot la cot cu ei

  @piticu
  de cand e ambasada americii pe kiseleff? 🙂

  Reply
 6. inspirescu

  @ nda : “cu comentarii” de acest gen mi-am exprimat părerea pe limba lor. Dar aici nu ai cum să ai ceva împotrivă pentru că mi-am exprimat o părere, şi tu îndrăgeşti democraţia, ca şi mine 🙂 Am specificat că era o glumă serioasă, dar subzistă ca glumă oricum.

  Însă nu am glumit referitor la gradul lor de cultură. Şi ei mi-au lăsat impresia că sunt foarte creduli, în genere vorbind.

  Reply
 7. drumeag

  e criza cat se poate peste tot, dar ne permitem sa “sarbatorim” sarbatoarea altora.

  Suntem o natie de pupincuristi idioti.

  Reply
 8. zio

  …si in italia , la Roma, tot pe 2.o7 s-a tinut festinu’ asta al lor, iar motivul oficial a fost ca sambata nu se poate ca e Meeting G8 si pe langa super trafic si extra masuri de securitate sunt asteptati si prietenii “no global”, mai lipsea ca banchetul american sa fie tot pe 4.o7 ca sa fie prezenti si talibanii…

  Reply
 9. n133n1

  Si voi ce ati fi preferat ma, sa vina Achmed cu masina de azotat pe Kiseleff, sa coteasca dreapta la resedinta ambasadorului SUA si sa faca buuumm?

  Reply
 10. Cristi VADUVA

  inchiderea bulevardului a fost parte din pupincurismul specific politicienilor romani, iar articolul este decent – pacat ca unii comentatori au incercat sa impresioneze cu apetitul lor sexul sau penibilisme de genul celor afirmate de inspirescu. (da, americanii sunt creduli ca n-au trait prea mult printre UNII romani, si nu au frica de a fi inselati)

  Nu iau apararea americanilor, insa atitudinea multor romani este lipsata de reguli elementare de bun simt (ma refer la comentatori, nu la articolul ce exprima o frustrare fondata si bine sustinuta)

  Reply
 11. liviu amza(nadie)

  mai sint comentarii un pic cam dure.nu trebuie sa-i injuri pe toti americanii.nu sint toti de vina pentru ca unul face o greseala.individul raspunde pentru ce face.nu tot americanul se considera buricul pamintului.pacat ca au invadat multe teritorii spre a face PACE.sper ca noul presedinte domnul Obama chiar sa fie porumbelul pacii.la multi ani America!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.