home to blog Amenzi la shaorma

Amenzi la shaorma

Ieri am vazut cea mai tare faza de cand s-a deschis shaormeria de la Budapesta Burebista. Politia nu mai venea sa ia shaorma, ci sa dea amenzi celor care parcau in statia de autobuz.

Sau voiau sa isi faca rost de bani de shaorma. Ma rog, cert e ca toti baietii care veneau la saorma cu masina erau baieti cu ceafa lata, care ieseau frumos din masini si se apucau de sunat telefoane, poate poate dau de sefii politistilor si astfel scapa.

 

In schimb sunt ceva razii in Bucuresti de merg toti cu 50 la ora? Sau si-a luat tot soferul de Bucuresti amenda in week-end la mare?

13 thoughts on “Amenzi la shaorma

 1. m-am saturat de faze d’astea..
  orice locatie/pub/bar trebui sa aiba asigurate locuri de parcare – altfel, nu ar trebui sa primeasca autorizatie de functionare.. dar cum, in romania, baietii vor bani fara sa faca ceva, o dau si pe aia..
  astfel ca, te duci sa obtii servicii de la una din locatiile mai sus mentionate, si evident ca nu ai loc de parcare.. o lasi unde poti, si tot tu primesti amenda.. si asta, in viziunea politie, e legal..
  cam ce ar trebui sa faca aia care opresc acolo, sa manance, daca nu e loc de parcare?.. sa bage masina in buzunar?.. probabil sa nu manance.. dar sunc convins ca la oi, in bucuresti, asta e o problema generala.. deci, nu mai opriti nicaieri, mai baieti.. nici macar acasa.. ca nici acolo nu cred ca aveti loc..
  eu unul, sincer, nu am.. sunt familii care au cate 3 masini, iar eu cu una nu mai gasesc loc..

  1. Ia te uite… tu vrei loc de parcare si la chioscul de ziare… Oi fi vreunul din nesimtitii aia care se simt indreptatiti sa parcheze fix in fata magazinului ca le e lene sa miste curu 100-200 de metri de la locul de parcare liber…

 2. Ba neo. Acolo sint locuri de parcare cacalau cum s-ar spune. Doar ca fitza si lenea de a face doi pasi in plus primeaza. Adica opresti frumos in statia de autobuz si asta e. Sa nu exageram.

  Eu mai opresc acolo si sincer iti spun ca mereu am gasit loc de parcare chiar lejer.

 3. Mai bine imi iau amenda si mananc o saorma buna de la budapesta, decat sa ma duc ca toti prostii de pe forumul cg la HALEALA, o fosta ghena intr-un bloc, devenita peste noapte in saormerie.

 4. stai ca nu inteleg ceva din postul tau
  cand politia aplica regulile nu e bine?
  cand se merge cu viteza legala iarasi nu e bine?
  cand nu se aplica legea e bine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.