home to blog Amenda pentru viteza

Amenda pentru viteza

Na …. vrei amenda ? 🙂 Na amenda :))

A se vedea ca americanii isi inregistreaza pe video cand opresc cetatenii si ii amendeaza, folosind microfon si camera video. Imaginile se stocheaza si pot fi folosite ca dovada la proces.

Failblog rulez

17 thoughts on “Amenda pentru viteza

 1. l-au luat emotiile. ce sa-i faci!? marea diferenta dintre politia din state si cea de la noi e ca politistii din state te opresc sa previna: vorbesc frumos, te avertizeaza ca ai gresit iar daca tu nu esti nesimtit poti scapa destul de usor fara amenda. la noi situatie e cu totul diferita: ar face orice numai sa te prinda si sa iti smulga un banut din portofel. nu cred ca exista prea multi politisti in romania care sa inteleaga diferenta intre a amenda si a preveni sau a educa soferii…

 2. era batran tipul, avea 75 de ani, a bagat in loc de drive in reverse ( a vrut sa demareze in tromba fiindca era nervos). Stiu astea fiindca am scris si eu despre asta acum cateva saptamani. Di cauza unor oameni ca si el se verifica mai atent conducatorii batrani.

 3. Doua chestiuni:
  @Favit: “la noi situatie e cu totul diferita: ar face orice numai sa te prinda si sa iti smulga un banut din portofel.”

  Te contrazic. Circul foarte mult prin tara. Prin toata tara. Si am de a face cu fel si fel de politisti. Sunt oprit de minim 3 ori pe saptamana. Cel putin de 2 ori pentru ceva ce necesita suspendarea permisului. Iti pot da exemple doar din ultimele 3 saptamani, cand trebuia sa imi fie luat permisul, dar am scapat.

  Fara nicio spaga, fara niciun ban bagat in buzunar.

  Metoda proprie, care sunt sigur ca functioneaza la orice politist.

  A doua chestiune, este referitoare la clip. Cred ca la noi se indoiau masinile, si nu urcau una peste alta. Cred ca tine de modul in care sunt fabricate masinile in Europa VS in SUA. Nu stiu, nu bag mana in foc, dar am vazut multe chestiuni asemanatoare la noi (dat inapoi, chiar si cu viteza), si nu s-a ridicat nicio masina peste cealalta…

 4. @Ciprian Pop: ok, poate am exagerat putin. dar tot cred ca exista o diferenta semnificativa intre politistii de la noi si cei din state. iar la partea cu suspendatul permisului: ceva nu merge in tara asta daca permise nu se mai iau dar nici spaga nu se da…nu se aplica legea, oare? nu stiu ce ai facut tu in special, dar totusi suspendarea permisului e o chestie destul de grava, prin urmare tu nu ai avea dreptul de a conduce. drum bun in continuare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: