Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Consiliul Local Timişoara a decis, în şedinţa extraordinară de marţi seara, ca timişorenii care îşi vor întinde rufele la uscat, în balcoane deschise, să fie amendaţi cu până la 400 de lei, transmite corespondentul ROMPRES.
Hotărârea consilierilor locali va fi pusă în practică de poliţiştii comunitari, care vor aplica sancţiuni între 200 şi 400 de lei şi persoanelor care îşi usucă rufele în faţa blocurilor. De asemenea, vor fi amendaţi şi proprietarii de păsări şi animale care le ţin în apartamente şi care îi deranjează pe vecini.

Urmeaza acuma amendarea celor care au masini de spalat ce nu sunt cumparate de la Altex, a celor ce au cumparat masini straine cu banii jos si nu in leasing, a celor care nu i-au contactat pe oficialii primariei sa achite shpaga curenta pentru anul asta.

Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, a declarat că hotărârea este un pas înainte spre civilizaţie.
Singura noastră dorinţă a fost să civilizăm puţin şi prin legislaţie mentalitatea timişoreanului. Nu cred că e indicat ca covoarele să se bată în mijlocul sau la marginea blocului sau să avem la vedere tot felul de indispensabili sau rufărie personală care se pot usca în condiţii civilizate?, a spus Ciuhandu.

Domnu Primar, eu nu mai am nici o pereche de shosete spalate, din cauza ca mi-a fost lene sa utilizez masina de spalat, va invit jumatate de ora la mine in debaraua de rufe murdare.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 Responses

 1. piticu

  de ce: uita-te la titlul paginii )
  de ce: nu ne mai uscam chilotii at piticu.ro

  MAN … you have a problem …. hahahahhahaha … cum poate sa sune :)) da da da da

  Reply
 2. InnOcente

  Băieţi, eu nu sunt agenţie de presă, aşa că vreau să vă informez că informaţia se plăteşte.

  Mi-e foame. Cine cu ce cotizează?

  😀

  Reply
 3. nicu

  grozava stire.. ce sa zic. oare de ce mai sunt uscatoriile, la fiecare scara a blocului? a, da, mi-am adus aminte: alea sunt de inchiriat.. “lulu jmekeru”, daca cultura nu e , nimic nu e, asa ca…

  Reply
 4. Nick

  ce idiotenie … iar faza cu uscatoria din scara blocului .. ce te faci cand ai 5 vecine cu 20 de copii cu 50000 de hainute de copil …?! probabil cu programari :)) … tare stirea…

  Reply
 5. InnOcente

  Da, da’ ce te faci când vecinului de scară i s-a pus pata pe chiloţii sau maioul tău?

  Sau dacă eşti fată să te trezeşti că obsedatul de la 4 are colecţia ta de lenjerie intimă :))

  Bine că nu stau în Timişoara :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.