home to blog Am votat!

Am votat!

Am votat, acum am dreptul sa comentez pentru urmatorii 5 ani de zile. Am voie sa injur si am voie sa imi reclam dreptul pe care l-am executat mai devreme.

Am votat la spitalul Caritas (str. Traian), unde este amenajata o sectie speciala care este chiar goala. Acolo a mai votat Adi Despot, dar si un individ care a fost surprins cand si-a fotografiat in incinta cabinei de votare buletinul de vot. Acest fapt este interzis de lege.

Voteaza si tu ca sa ai dreptul sa comentezi in urmatorii 5 ani.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Am votat!

  1. sandy, dumneata UITI ca din cand in cand cartile personale de identitate ar trebui schimbate? DE UNDE ai avut dumneata atatea ocazii de a-ti fi exprimat votul in interiorul “termenului de valabilitate” al CI? (Daca pt ALTCEVA “merge” si o CI expirata, la vot ti-o controleaza “si in dunga” – sau dumneata faci cumva parte din categoria celor ale caror carti de identitate NU sunt controlate pt accederea la urna?)

 1. Partea proasta este ca majoritari la urne sunt cei din mediul rural. Si stim cat de “bine” influentati sunt ei acolo. Viata la tara este rosie. Astia o sa bata orasenii portocalii

   1. Probabil erau mahmuri dupa sarbatorirea anticipata… 😀

    Off-topic: URRAAAAA! EXACT la ACEST comentariu am constatat ca IN SFARSIT “magarul” mi-a “tinut minte” numele si adresa si pe ACEST blog!!!

 2. Daca un investitor nu participa la un board meeting in care se hotarasc salariile angajatilor, asta nu inseamna ca el nu poate comenta performanta angajatului ales in acest fel, din moment ce el il plateste.

  Asa e si aici. Nu faptul ca votezi sau nu iti da dreptul sa tragi la raspundere pe cei care iti conduc tara, ci faptul ca ii platesti, contribuind la bugete.

  A vota e un drept, nu o obligatie. Dreptul de a trage la raspundere vine din faptul ca, cel putin teoretic, cei care conduc tara sunt “angajatii” nostri, nu sefii nostri. La fel cum un politist comunitar sau un casier de la primarie iti este un “angajat”, nu un sef. Ca ei se cred sefi, asta e alta poveste. Si eu pot sa ma cred sef la mine pe scara, sau unde vreau eu 🙂

  Nu te mai considera subalternul lor, ca si asa cred ca ai destui sefi 🙂

  Esti un cetatean al unui stat pe care ei il administreaza.

  Sa ai un 2010 extraordinar si sa nu fii nevoit sa regreti ca ai votat pe X sau pe Y!

  Succes!

  1. EXCELENT formulat! (Ideile cam tot astea le aveam SI EU, dar nu le formulasem, nu le “pusesem in cuvinte”.)
   Iar urarea de la sfarsit “face toate paralele”! ASA sa fie – sa NU regretam! Sa NU ne faca viata mai grea decat ORICUM va fi, pana ne redresam din criza si apoi pana platim datoriile!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: