home to blog Am primit si eu digi mobil

Am primit si eu digi mobil

A venit un nene de la RDS adineauri cu o cutie mare, cu muulte telefoane in ea, mi-a dat un digi.mobil, m-a mintit ca e gratuit si ca asa va ramane. Cu 10 centi pe mobil si gratuit in reteaua RDS. Acum sper numai sa imi scada factura de la telefonul fix.

Cat despre telefon, e ala auriu. Stai sa caut si numarul de telefon sa-l trec aici ca sa stiu de unde-l gasesc. 0770 364 152.

Bine asta nu-i telefonul meu, dar ma voi bucura putin de el, cat mai sunt chirias aici. Partea interesanta e ca se incarca pe usb si are jack pentru casti. Nu are radio. Pare ca se misca mai bine meniul.
Singurele chestii de care ma intreb, daca digi mobil suporta apel video, daca face apel video, daca bulbul ala din dreapta difuzorului telefonului e o camera video si cu cine ma vorbesc eu pe video. Pe langa asta sper sa fie gratuite minutele in RDS pentru ca sub nici o forma n-am nici un interes sa sun in alte retele.
Si inca una, nu cred ca stie de apel video. Atunci de ce mai scrie 3G pe el?

Nah ca acuma umblu cu salba de 4 telefoane la mine.

Update 2: Daniii imi dai si mie niste drivere pentru telefonul asta? Ca daca il conectez la calculator imi cere.

Updates:  Cica la Pitesti n-au mai ajuns telefoanele cu 3G, respectiv cu camere video asa ca le-au dat acolo diverse alte modele de huawei care nu stiu sa faca poze. In schimb daca vreti telefoane digi mobil se descarca in fiecare zie la centrele de difuzare.
Acoperirea lasa de dorit, daca te misti iti pica convorbirea. Nu mi-a mers din autobuz, iar la metrou stie sa se bage pe celelalte retele cand e vorba de apeluri de urgenta, cum azi am stat pe cosmote. In schimb, daca ai noroc si metroul e mai aproape de suprafata, prinzi si putin semnal de RDS.

46 thoughts on “Am primit si eu digi mobil

 1. Aveti habar pe ce telefoane e compatibil SIM-ul de Digi?Sincer, nu vreau sa car doua telefoane dupa mine, iar Huawei(1220, ca e ieftin) nu imi place in mod deosebit.

  Aveti vreunul vreun dualsim pe care sa folositi si digi?

 2. salut,vreau sa stiu si eu dc e adevarat ca vorbesti international cu 0.18 centi? si cum se taxeaza? k am citit undeva ca sa r taxa la 10 sec.??’

 3. Salut..

  Toti sunteti nemultumiti de telefon ..daca nu va placa merge cartela in orice tel 3g…voi ati vrea ceva iphone moca ,romanului daca i-se da ceva de pomana tot nu e multumit ..ca nu are camera ..ca nu poti sa ascuti muzica ca nu are mp3 …. voi ce tel aveti?? vreun n96 sau..frati romani telefonul e sa vb nu sa il scoti pe masa cand ajungi intrun bar si sa te mandresti cu chestia aia la care vorbesti.

  Roxi taxarea se face la minut ( primul minut si apoi la sec ) si preturile tarifale le gasesti pe http://www.rdstel.ro pt telefonie si la net pe http://www.rdslink.ro

  Apropo de scrie mai sus ” –A venit un nene de la RDS adineauri cu o cutie mare, cu muulte telefoane in ea, mi-a dat un digi.mobil, m-a mintit ca e gratuit si ca asa va ramane.— ” nu tea mintit nimeni …citeste bine contractul ala pe care l-ai semnat in graba cand ai vazut ca ai primit o mocangeala si e totul scris acolo .
  “—Si inca una, nu cred ca stie de apel video. Atunci de ce mai scrie 3G pe el?–“.Daca te-ai fi documentat ai fi alfat ca exista mai multe tipuri de retele in romania cat si in lume , printre care si retea 3G.3g nu este egal cu videoconferinta sau transmisii de date ;)Foloseste cu incredere http://www.google.com.

  Pt mai multe detalii apelati cu incredere Relatii Clienti RCS-RDS

 4. eu sant din rosiorii de vede si cred ca am 3 luni de cand ma rog de cei de la firma sa-mi dea si mie un mobil digi,si motive de caca, ca nu au ca nu vin decat 2-3 dar sant sigur ca se dau pe sub mana,parerea mea. si citesc aici ca prin alte parti vin la poarta cu tf .doamne ce nebunie de firma.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: