home to blog Am masina am viteza.

Am masina am viteza.

Eu cand ziceam de femei ca`s cu capul in nori … nu ziceam aiurea.

Ora 9:27 in fata spitalului Coltea, plec de la semafor, in fata mea se baga inca o Kia Cee’d rosie, il claxonez, il injur, franez ca sa nu intru in el. In spatele meu intra una cu un fiat.

A intrat urat ca m-a zdruncinat pe mine putin. Eu fiind oprit am obiceiul sa stau asa scos din viteza si cu frana piscata doar cat sa fie aprins stopul. Ma dau jos … tip la ea, tipa timorata, terminata sa oprim pe dreapta. Ma uit la masina … nimic la mine, doar o zgarietura pe spoiler.

Vorbesc cu fata, mergem mai departe, in trafic, ea se apuca sa se certe probabil cu seful ei la telefon si ne pierdem in multime.

Ce a patit ea la masina? Bara fata rupta, aparatoarea de la numar rupta, aripile indoite (amandoua), capota indoita, farurile dislocate, protectie radiator rupta.

Acuma eu am vorbit la politie, cum n`am nimic ma duc sa ii declar numarul B-74-CIB la evenimente rutiere ca a intrat in mine 🙂 Daca cineva o stie si vrea sa ne intelegem altfel sa ma contacteze.

21 thoughts on “Am masina am viteza.

 1. normele de protejare a pietoniclor fac ca mashinile sa se shifoneze foarte urat la orice impact frontal, cu cat deformarea este mai mare cu atat pietonul este mai protejat

  incearca shi invers
  intra cu kia ta frontal intr un fiat shi vezi ce se intampla cu a ta

  cat despre politzie , ar fi bine sa te duci sa declari accidentul , pentru ca dupa 48 de ore devine penal

 2. Sustin,
  acum vreo 8 ani aveam un tico si a intrat in mine una cu un renault laguna. Eu tot asa, zgarietura pe bara din spate. Ea: capota indoita, far spart bara varza. E vorba de faptul ca cel care intra din spate franeaza brusc si masina se lasa in jos, intrand sub masina din fata. Si capota e mai moale decat bascula/sasiu/whatever e pe acolo 🙂

 3. Sa te fi uitat si tu sub capota, poate patise ceva fata, la motor :))
  Vezi ca-i bine daca ti-ai luat tractor Lamborghini, nu se indoaie asa usor la accidente 😛

  Stiu, aberez, e tarziu…

  … da’ era buna tipa? :))

 4. @Piticule, masinile astea mai noi is sa absoraba impactul si la exterior nu se vede mare lucru. Eu am vazut crash teste la unele masini care se loveau de un stalp de metal si doar putin se zgaria bara, dar sub bara damage-ul era in valoare de sute de euro. Bara si-a revenit la formainitiala dar cred ca ai cateceva indoit pe acolo.

  PS is fan Kia Ceed e prima masina mica de la Kia care poate concura cu nemtestile..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: