home to blog Am ingropat comunismul?

Am ingropat comunismul?

Asta e intrebarea care ma macina acum la finalul zilei de azi.

Sau imaginea lui Iliescu plecand razand de la biserica cu un Geoana alergand in lesa dupa el, inseamna ca nah l-am ingropat si pe asta, cine urmeaza?

Anca o zice mai direct

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Am ingropat comunismul?

  1. Nu am ingropat nimik piticu, mentalitatea comunista este o umbra care ne va urma oriunde ne ducem si orice am face mult timp de acum incolo, doar traim in iluzia de libertate. Mentalitatea a ramas aceeasi. Comunismul a distrus frumusetea interioara a omului de rand in primul rand, lucru care se va reface foarte greu.
    In alta ordine de idei cine se mai uita la tv? Ai ce vedea? Se emite cu orice pret! Oamenii astia nu or sa invete sa faca televiziune nici peste 20 de ani. E un cerc vicios, oamenii care au trait in comunism mult timp se uita la tv pentru ca altceva nu-i duce mintea sa faca, iar televiziunile exista pentru ca oamenii se uita indiferent de aberatiile pe care le prezinta, si din pacate trei sferturi din populatie a trait in comunism mult!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: