home to blog Am incercat sa votez

Am incercat sa votez

Nu mi-a iesit. Una din poze e facuta la Colegiul Tehnic Media de pe strada Jiului, cealalta e facuta in Agronomie. Cozi de peste 2 ore, la care stateau oameni. In Agronomie stateau studenti entuziasti si bucurosi ca voteaza (desi au zis ca se intorc si mai tarziu), in timp ce la colegiul tehnic niste oameni foarte dubiosi supravegheati indeaproape de baieti imbracati la sacouri care stateau mai in lateral fumand.

Update: si la spitalul Coltea e foarte aglomerat, acolo in schimb e si un spatiu foarte mic de acces in sectia de votare.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Am incercat sa votez

  1. ne meritam soarta, majoritatea romanilor sunt chiar ratati.

    conform primelor estismari, tovarasu Basescu are 33% si se pare ca va esi din primul tur.

  2. si mie mi-a fost imposibil sa votez. Am incercat Facultatea de Constructii, Coltea, Drept… timpul nu mi-a permis. Voi incerca mai incolo, om vedea ce o iesi.

  3. o frauda grosolana, Basescu avea 32% si la ora 10 iar in unele sondaje aparea tot cu 32%… acum cateva saptamani bune.

  4. Sa vezi ce a fost la sectia de vot din regie,,, Nu am vazut atatia studenti nici in club, si venisera toti sa voteze. Cred ca erau 500 de oameni care votau la 10 sectii, pacat ca nu am poze.

  5. @andrei: rolul unui sondaj in marketing este de a da un trend, o situatie. daca asta e frauda.. sper ca esti student la sport si nu la alta facultate ca te faci de rusine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.