home to blog Am dat noroc cu Mircea Badea

Am dat noroc cu Mircea Badea

Deci nu ma mai spal pe maini 2 saptamani.

Asa cum ziceam mai devreme, am fost prezentat lui Mircea Badea. In sensul ca … s-a bagat si el in discutie si a iesit replica:
– Uite … tu nu-l stii pe piticu? El e bloggerul piticu, piticu.ro.
– Aaaaa … salut …. zise Mircea, in tonul lui caracteristic.

Deci … terbuie sa imi scanez mana, sa scot particule de ADN ramase de la Mircea si sa le pastrez bine… cine stie cum imi vor folosi 🙂 Si … bineinteles … sa nu ma mai spal pe maini 2 saptamani. Doar asa se zice si se face nu?

In schimb, nu pot decat sa-l salut si pe Domnul Prigoana. Imi pare rau ca m-ati salutat primul dumneavoastra, ma gandeam la alte tampenii si n-am fost atent cand ati venit langa mine 🙂

Mircea Badea, Mihai Morar, Mihai Gadea si Victor Ciutacu, acesti grei ai vremurilor noastre. Badea e in camasa cu care va fi la tv in seara asta 🙂

29 thoughts on “Am dat noroc cu Mircea Badea

  1. Esti tare.mai,n-am ce zice!Mi se pare foarte mishto intalnirea voastra(a tuturor celor mentionati) la partyul 21 d la Snagov!

  2. @En Sabah Nur : nu intelegi complexitatea situatiei..intalnirea fata-in-fata cu un oarecare/anume, poate aduce schimbari de apreciere si consideratie. deci PITICU® imi da impresia ca nu se ascunde dupe pixeli -and goes- “monden” (eng=fashionable?!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.