home to blog am dat mana cu Prigoana azi

am dat mana cu Prigoana azi

Wow … si chiar e foarte controversat omul asta … ceea ce a creeat o imensa disupta in lista mea de messenger.

Unii imi ziceau ca nu mai vorbesc cu mine, ca sa ma spal cat mai repede pe maini … ca sa nu ma radiez sau ceva …

Altzii imi ziceau sa pun la loto … LOL

Asta era si ideea mea

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “am dat mana cu Prigoana azi

  1. si mai trebuia unu cu”why you ask me?” totusi..prea mare tam tam pt un idiot(Prigoana,sa se inteleaga :p)

  2. daca puneai mana pe “piciorusu ala al lui” de lemn, mai ziceam sa pui la loto, sau daca nimenreau cu mana…sau orice altceva in decolteul bahmutzancai. Cat despre el ca persoana, idiot sau prost…in nici un caz…poate sarit, cu piticutzi pe creier…dar asta nu-i neaparat ceva rau!

  3. si apoi..doamne fereste..poate te apuca nebuniile lui dupa ce ai dat mana cu el..si te apuci sa o iei la bataie pe anca cu pliciul! si in aceasta situatie anca n-o sa aibe cum sa iti arunce piciorusul de lemn (pe care nu il ai) pe geam, asa cum a putut bahmutzanca..si cine stie cum o sa se razbune si ea!

  4. ai auzit mai te are prigoana pe creier =))))
    “cu piticutzi pe creier”
    anyway..eu tot nu l sufar..de fapt mi-a iesit realiti :p de la inima de cand cu vantu :d

  5. :)) “piticutzi pe creier ” …. nice clau …. anyway ..eu am zis sa pui la loto … ca stii de acum rezultatul …. : O SA PIERZI … oamenii ca noi nu or sa castige nicoodata la loto pity … noi suntem facuti asa destepti ( si modesti dealtfel 😛 ) , ca sa muncim , nu ca sa castigam la loto … mai vb in 60 de ani sa vedem daca am castigat vreunul ceva … oricukm …. singurl , dar si cel mai mare castig al tau , este ANCA … asa ca tine la ce ai castigat deja , si nu te mai chinui sa castigi si altceva 😀

  6. Hahaaaaa, dar sa fie coleg cu noi ? Nu ai fost de fata cand ne-a urat sa fim iubite de cine vrem noi?Si drept replica i-am intors-o cu “si dumneavoastra la fel”…….Culllllll

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: