home to blog AM DAT CU MASINA PESTE CABRAL !

AM DAT CU MASINA PESTE CABRAL !

La ora la care scriu asta am vorbit deja cu un avocat, n-am apucat insa sa vorbesc cu fetele si colegii de la Realitatea TV care au trecut pe acolo, dar cert e ca sunt cacat pe mine.

Adica am dat cu masina peste Cabral. Bai … din toate persoanele posibile si imposibile din lume

Deci, plecam de la munca cu gandul sa ajung repede in Club A, la o discutie din asta. Iar eu cand ma sui in masina si stiu unde trebuie sa ajung, mai ales dupa o zi de munca, imi dau muzica tare, si ma pun la drum. Iar azi chiar ma grabeam, adica mergeam mai apasat putin. Nu sa depasesc limita, dar cu demaraje mai intense. Si cand sa ies din parcare de la Casa Presei e o trecere de pietoni acolo unde nu opreste nimeni, nici pietoni si nici masini. Stiind asta am incetinit ca sa ma asigur, daca nu venea nimic din stanga … tzashneam ca sa pot sa ma incadrez bine. Folosesc intotdeauna iesirea asta (o sa o vedeti in poze) tocmai pentru ca sa nu stau sa acord prioritate unei intersectii intregi, ci ca sa ies frumos si fara sa deranjez pe nimeni.
Ei bine si cum incetineam eu … ca sa vad ce si cum sa acord prioritate pietonilor sa merg, vad ca vine un biciclist spre mine. Venea in viteza mare deci, adica alerga. Si vine … il vad, ma vede, adica eu eram deja oprit ca sa il vad ca trece … si vine spre mine … il claxonez sa se trezeasca ca sa nu intre in mine. Deci oprisem la tercere!

Si individul ala vine … da cu bicicleta in portiera, dupa care o tranteste pe jos si incepe sa strige ca din gura de sharpe ca cine stie ce am facut eu si cine stie nu stiu cum. Ies din masina … vad ca e Cabral, ma apuc sa vorbesc cu el, sa-l calmez, il intreb daca a patit ceva. El nu si nu. Vad ca nu ma inteleg cu el, trag masina pe dreapta, pun avariile, scot camera si ii fac doua poze ca sa am sa nu care cumva sa vina si sa zica ca l`am umplut de sange.

Ii fac pozele, incerc sa vorbesc cu el. Bicicleta in mijlocul strazii. Deja se oprisera masini, oameni, venisera colegele de la mine din birou. Astia ca de obicei, sau cum ati vazut mai jos, nu s-au bagat, au stat sa vada de la distanta. Asa ca l-am luat pe Cabral de mana ca sa il linistesc, dar intre timp i-a sunat telefonul.
La telefon a zis repede, ceva de genul “da in 20 de minute” si mi-a zis sa plec, ca se grabeste.
Asa ca am plecat … in schimb de la Victoriei am fost flancat de doua masini de la BGS. Acuma nu stiu daca astea erau ca sa ma intimideze sau ca s-a intamplat. Chestia mai nasoala e ca nu l-am vazut pe Cabral in seara asta la Acasa TV.

Bai, daca se duce Cabral la politie eu sunt mancat. Cabrale, la cate am facut impreuna. Fii si tu om.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

33 thoughts on “AM DAT CU MASINA PESTE CABRAL !

 1. Spune drept, te-au solicitat aia de la primarie sa-i vanezi pe protestatarii de duminica unul cate unul…
  —————————————————–
  Huuuuuuooo! Asasin de cabrali ce esti!
  —————————————————–

 2. bah .. daca ai dat peste Cabral si e adevarat ce ai scris ti acolo ( mai putin important ca e Cabral , in primul rand e un Om) :

  1. sterge pozele
  2. roaga un prieten sa iti de-a una cu masina in portiera respectiva
  3. acel prieten sa declare pe cat posibil ca accidentul a avut loc la o anumita ora si intr-un anumit loc

  4. pe viitor .. si un ciine daca lovesti , mergi frate la Politie, ca nu stii al cui e si te da in judecata ca ai parasit locul accidentului .

 3. piticutz, m-ai razbunat! acu 2 ani si ceva eram pe verde pe trecerea de pietoni de la stefan cel mare (acolosha la perla) si-am tras o sperietura din cauza lu cabral care-a oprit masina (k cam avea viteza) in fata mea care m-am impiedicat si am cazut si l-am injurat, k vbea la telefon si parea k nu observase omu mic si pricajit din fata lui. si m-am ridicat m-am scuturat, n-aveam nimic si am reusit sa traversez strada pana la capat inainte sa se faca roshu.
  si l-a injurat oricum toata lumea da nu a dat semne ca observa. ba kiar s-a aratat nervos. poate pt ca vbe ain continuare si la telefon, se grabea si apoi a demarat in tromba, normal…
  acu vede si el cum e tranta pe trecerea de pietoni

 4. tot postul asta e plin de justificari stupide “mascate” care sa te scoata ca esti un soarec de sofer nepriceput. mai bine nu-l scriai si filosof ramineai.

 5. vali e masina in parcare … uite-te :D)

  mako … uite ca se intoarce roata.

  stai asa ca cica se sesizeaza politia din oficiu, asa zic oamenii de la catavencu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.