home to blog Am cucerit Europa

Am cucerit Europa

Nu ne vor da afara din Europa, stati linistiti. Nici macar nu vor lua masuri drastice impotriva imigrantilor in Italia si cine stie ce alte tari. Pentru ca nu pot, pentru ca au nevoie de ei. Insa, au fost prinsi nepregatiti. Daca noi aici in Romania avem masini de politie ce se plimba pe strazi cu benzina de la UE si e mult mai liniste si stam  un pic mai siguri pe ideile noastre, ei … dincolo s-au culcat pe o ureche si acum li se pare foarte normal sa nu se intample ceva rau.

Cu putin timp inainte de a intra in Uniune circula o vorba ce spunea ca noi vom cuceri Europa. Si vom face asta prin sistemul birocratic, prin care daca ajunge cineva intr-un post de conducere il va da pe cel al secretarei fiicei, fiica bunicii, unchiului si asa mai departe.

Eh … pana sa se intample si cucerirea administrativa (mai e putin pana la alegeri), momentan i-am cucerit cu violuri, crime si scandaluri. Sa nu carecumva sa ii repatrieze pe aia, pentru ca … se va intampla aici. Abia s-au linistit cartierele pe aici. Totusi … ministerul de interne ce pazeste ?

One thought on “Am cucerit Europa

  1. nu se vor lua masuri, dar simplul fapt ca guvernul cica s-ar fi reunit azi numai pentru aceasta problema, ii face pe cei din media sa duca la extrem aceasta stire; si traiasca protv international, poate se opresc si aia pe acolo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.