home to blog Alternativa sau economie

Alternativa sau economie

Azi cu doua servetele umede am curatat o portiera, cu un servetel uscat am facut-o sa straluceasca. Daca luam un calcul simplu maximizat, cu 3 pachete de servetele umede si vreo doua de servetele normale eu zic ca se termina o masina de spalat. Protejam astfel mediul, consumam mai putina apa si economisim si bani si timpul de la spalatorii nu?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Alternativa sau economie

  1. “mi-a trecut in 2 ore, dupa ce s-a intunecat si s-a facut alba toata portiera ” 🙂 clasic! Foarte tare, frate! :-))))

    Programare… are dreptate, dacă nu foloseşti apă se zgârâie (de la praf).

  2. De ce crezi ca la spalatoriile “ecologice” nu se foloseste nici macar buretele? Am facut o greseala si am mers la o spalatorie unde utilizau o perie de plastic de genul celor folosite la maturat….eeee…acum in soare se vad numai cerculete, in spiritul miscarilor facute de persoana care a spalat masina 🙂 Normal ca se poate rezolva usor cu un polish, dar nici astea nu se pot face de foarte mult ori. Gandeste-te daca ai avea praf mult pe masina, cand dai cu servetul umed e mult mai rau decat cu buretele, ca pur si simplu servetelul ala devine abraziv si faci numai cerculete pe masina.

  3. Cel mai bine se spala masina cu apa cu presiune fiindca atunci nu este afecatata deloc integritatea vopselii. Da oricum piticu, daca ai folosit servetele umide sunt sigur ca masina a mirosit super dupa aia 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: