home to blog Alternativa la GSP

Alternativa la GSP

Am auzit o discutie in care cineva se plangea ca nu stie ce este GSP. Foarte bine am zis, nici nu trebuie sa stie.

In schimb pe langa siturile astea de sport, aglomerate, politizate si pline de reclame avem unul, facut de un prieten, foarte bun si foarte frumos. Puresport se numeste, e nou, e bun, imi place.

Daca si tie iti place da-mi de stire.

23 thoughts on “Alternativa la GSP

 1. Asa cum spunea si AfterD, deocamdata ne-am canalizat eforturile pe chestiile de design si pe obisnuirea cu platforma. E totusi o diferenta intre WordPress si Joomla
  , cu atat mai mult cu cat nu suntem niste experti in webdesign.

  Cat despre continutul propriu-zis al site-ului, nu pot sa spun decat ca va fi imbunatatit semnificativ in perioada urmatore, dupa ce ne vom obisnui cu platforma.

  @ Mazgalici

  E foarte usor sa critici pe cineva care se afla la inceput, mai ales atunci cand te afli in necunostinta de cauza. In spatele oricarui succes se afla foarte multa munca, indiferent ca lucrul asta se observa sau nu. Toti pornim de jos, important e sa pastram intotdeauna nealterata ideea de la care am pornit si sa incercam sa facem o treaba cat mai buna.
  Si inca ceva: de ce trebuie sa cautam intotdeauna dedesubturile lucrurilor?
  Daca majoritatea celor din jur sunt imorali, nu inseamna ca si noi suntem la fel.

 2. @Mircea S.

  Asa cum s-a tot spus, anumite stiri au fost puse mai mult pentru testat modulele , content updatat constant incepand de maine.

  @Victor

  Nu ne propunem sa concuram GSP si Prosport, ne propunem sa facem opusul. 😉 Stiri documentate si mai ales .. DESPRE SPORT.

 3. Joomla e super. Dar nu ştiu de ce te-ai băgat tu cu 1.5 Trebuia s-o iei pe 1.0.15 că aveai şi SEF şi mult mai multe.

  Şi eu folosesc Joomla!, tot 1.5 dar pe de-o parte mi-e ciudă că n-am făcut blogul în 1.0.15 că era mai bine. Până vine sef-ul la 1.5 o să treacă anul…

  Baftă la vizitatori, şi poate tragem un schimb de link-uri. 😉
  ______________
  Kesepian.

 4. 1) Nu ne plateste nici dracu pentru ceea ce facem , asa ca lasati-o mai moale
  2) Nu suntem jurnalisti si nici nu ne dam mari deontologi. Tot ce vrem e sa cream un site diferit de prostitutia regasita acum in presa sportiva din Romania .
  3) Acceptam critica fiindca e constructiva , insa doar daca este argumentata . @mazgalici eu am platit pentru commentul asta , americanii nu au ajuns pe Luna , JFK a fost asasinat de extraterestrii si Basescu e mare maestru in arta erotica moderna . Cat despre site si calitatea acestuia de a fi “varza” , iti urez in continuare o vizionare placuta a gsp-ului si prosport-ului . Nu putem multumi pe toata lumea .

  Numai bine va doresc .

 5. @Kesepian

  Pai .. 1.5 pentru ca in momentul in care m-am apucat nu prea aveam habar 🙂 (de fapt nu aveam habar de loc, acum nu prea am habar) . Pe parcurs am ajuns si eu sa ma gandesc ca era mai bine pe 1.0.15, macar pentru ca aveam de ales dintr-o gama mult mai larga de module. Ma rog .. ce e facut e facut 🙂

  Cat despre link exchange, nu-i problema, dar peste cateva zile sa apuc si eu sa gasesc aspectul definitiv al draciei 😉

 6. Un slogan in romana ar da mai bine. Gen” Fara vrajeli. Doar sport”. Dar daca titlul siteului e in eng. merge si asa.

 7. mai vorbim dupa ce e site-ul populat cu stiri … deocamdata cineva a dat cu bata-n-balta ca s-a apucat sa-l promoveze cand nu era inca gata ! nu prea e profi modul de operare.

  nu vad nimic la formula 1 si motogp (ce ma intereseaza pe mine).

 8. deci se pare ca articolul asta a avut un succes mai mare decat ma asteptam.

  topoare se mareste pretul la bere 🙂 bine, fara bere ca mai vreau sa si conduc 🙂 dar …. ai de lucru :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: