home to blog Aloo Vodafone!!?

Aloo Vodafone!!?

Voi sunteti chiar nesimtiti ma ? Inteleg ca vrem rata de click valabila si buna si noua, dar de ce dracu vreti voi sa stricati toate paginilie de pe net cu bannerul vostru?

alo vodafone

Stie cineva unde se termina bannerul asta ? Va zic eu  … mult sub ce se termina imaginea. Care e rezultatul? Toata lumea da click pe banner, bannerul are o rata de afisare imensa. E permis asa ceva? Adica parca aveam o firma, asociatie, entitate ce reglementeaza publicitatea online din .ro. Sau asta se reglementeaza la ordinea bunului plac?

Da, n-am dormit toata noaptea, sunt nervos si azi urasc vodafone!

23 thoughts on “Aloo Vodafone!!?

 1. asemenea bannere sunt si pe reakitatea.net sunt foarte enervante mai ales asta nu apare nimic daor imaginea aia si daca dai click departe de imaginea aia iti intra pe vodafone.ro ! chiar ma enerveaza genul acela de reclame

 2. nesimtiti ? este prea putin spus, pe mine deja m-au enervat mai mult decat trebuie … pe ce site ma duc sa citesc si eu (mai ales stiri sportive) dau de reclama la vodafone.
  PS: O ADUNATURA DE BULANGII

 3. Vor promovare puternica, acuma au o oferta de internet, ce vrei incearca si ei sa fie vazuti bine la noi in tara, ca celelalte tari la care au avut un mare success.

 4. ah, dar le-am trimis si mail pe tema asta. Raspunsul lor a fost standard (copy & paste). Ideea e ca nu poti scapa de cacatul ala de banner fara sa dai click pe el. Din cate am vazut X-ul ala care ar trebui sa inchida bannerul, nu functioneaza. (si cred ca nu functioneaza fiindca asa a fost gandit bannerul, nu din cauza ca e vreo scapare de programare)

 5. e ca orice reclama care iti acopera toata pagina inutil. Cunosc situatia unei firme care a comandat o reclama asemantoare(care iti acopera ecranul), utilizatorul apasa din greseala sau ca sa scape de ea intra pe site si iese imediat, rezultatul?…timpul de stationare in medie este eficenta sub 10%
  cineva trebuie sa-i invete ca reclama agresiva nu da rezultate….

 6. sorry dar nu merg semnele “mai mic” si “rezulta” 😛
  deci….timpul de stationare in medie este sub 30 secunde …rezulta… eficenta sub 10%… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.