home to blog Aloo Vodafone!!?

Aloo Vodafone!!?

Voi sunteti chiar nesimtiti ma ? Inteleg ca vrem rata de click valabila si buna si noua, dar de ce dracu vreti voi sa stricati toate paginilie de pe net cu bannerul vostru?

alo vodafone

Stie cineva unde se termina bannerul asta ? Va zic eu  … mult sub ce se termina imaginea. Care e rezultatul? Toata lumea da click pe banner, bannerul are o rata de afisare imensa. E permis asa ceva? Adica parca aveam o firma, asociatie, entitate ce reglementeaza publicitatea online din .ro. Sau asta se reglementeaza la ordinea bunului plac?

Da, n-am dormit toata noaptea, sunt nervos si azi urasc vodafone!

23 thoughts on “Aloo Vodafone!!?

  1. Nu am inteles, unde e vina celor de la Vodafone. Iar daca ar avea o vina cred ca se merita, si-au atins scopul. Atata timp cat ceea ce ne deranjeaza ramane scris pe un blog si foloim cu continuitate serviciile lor atunci ne putem supara si nu dormi multe nopti la rand pentru ca nimic nu se va schimba.

  2. Andrei Monciu cam are dreptate: orice multnationala care nimereste in Romania se transforma in firma romaneasca neaosa. Vodafone se comporta precum sloganul : Traieste clipa! Io traduc asta prin : totul pe termen scurt 🙂

  3. Si pe mine ma enerveaza la culme banner-ul acela, dar pe de alta parte, imediat ce am dat clicl pe el si mi s0a deschis pagina noua, o inchid si gata. Pierd cateva secunde, dar asa ma va pierde si Vodafone ca si client.

  4. Te pierde Vodafone ca si client (Adrian O.)? Sau mai spunea cineva: “Incearca se-si promoveze serviciile pentru a le merge mai bine ca in alte tari”…
    10% din cifra de afaceri Vodafone provine din Romania… deci reclama asta agresiva/enervanta e mai mult decat benefica pentru ei iar Romania este o piata in expansiune catre matura (carne de tun cu alte cuvinte). Cate tari mai au atati “smecheri” cu 3 telefoane in buzunar?
    Cum nici Ferrari nu vinde atatea masini in germania ca si in romania, orice inseamna bling bling sau smecherie va prinde aici… deci, get use 2 it. Urmeaza si mai rele acum cu EU, parerea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.