home to blog Aloo … Maria?

Aloo … Maria?

Mi-am adus aminte de reclama de la Connex Go!, aia de mult cu Gyuri Pascu, cand iese din cabina telefonica vorbind la mobil si tzipa … Alooo Mariaaaa !!

Asa si Baselu in seara asta, a venit sa se planga ca nu ii raspunde primul ministru la telefon. Pai normal, o fi seara, o fi iesit si omul de la munca, o fi fost la metrou, sau blocat in trafic in pasaj la Unirii si n-avea semnal. Sau pur si simplu o fi fost dand la buci, de aia n-avea cum sa raspunda.

Pana una alta Aloo Tariceanu, dece nu-i raspunzi omului la telefon ? Nu vezi ca plange?

Raspunde-i dracu ca in afara de voi doi nu prea avem pe nimeni pentru prezidentiale, iar pe mine nu prea vrea sa ma sustina nimeni ca sa va detronez pe voi.

Si am gasit si reclama, sau una din perioada aia 🙂

8 thoughts on “Aloo … Maria?

 1. Mi-ai adus aminte de panaramele alea de Bosch-uri! 🙂 Ce spuneai? Base suna, Tariceanu nu rapsunde sau cam asa ceva? Nu ma intereseaza nene personajele astea… Da’ Gyuri cind revine la Divertis?

 2. Raspunde la telefon, la telefon..

  Nu inteleg. La cata rivalitatea pe cheliile lor, ma vrea sa si raspunda la telefon. Nu era mai corect sa-i trimita un scrisoare confidetinala sau eu stiu..

  Asta e Romania si ne-am obisnuit cu ea.

  Acelasi copil care uraste politica din Romania,
  Andu.

 3. Mie mi se pare ceva anormal ca Primul Ministru sa nu-i raspunda la telefon Presedintelui. Pana una alta Presedintele este seful statului… Chestie de principiu! Da’ poate-s io mai ciudat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.