home to blog Alina si politica

Alina si politica

alina plugaru

Stie cineva daca exista vreo diferenta intre Alina si cineva din clasa politica?

Eu va zic ca nu exista, sunt toti la fel, in cei din clasa politica ne bagam cate ceva, in Alina la fel …

Pentru astia noi trebuie sa votam, nu de alta dar, altfel nu vom putea sa ne bagam cu acelasi curaj cum isi baga altii. Si totusi lumea e reticenta. Nu vrea vot, nu vrea nimic, decat sa poata circula bine prin Bucuresti.

Partea proasta e ca nimeni nu poate promite chestia asta, nici macar nu se gandesc la o solutie pentru asa ceva. Iar prostiile lor cu pasaje si centuri pe langa Bucuresti sunt simple fantezii.

Acesta NU este un material electoral pentru partidul de mai sus

13 thoughts on “Alina si politica

 1. Nu te supara,dar de ce vorbesti urat despre Alina?Aceea e meseria ei.
  In politica romaneasca si politicieni,da,sunt de acord,mai ales cand stim ce le poate capul.Trebuie sa-i mai civilizam ,iar tu poti sa faci asta foarte bine acolo unde lucrezi.

 2. iti bagi ceva in alina doar la figurat si prin fanteziile tale erotice … ca la propriu te trezesti cu ochiul umflat de navasta-ta

 3. cat de rau poti fi!!! 🙁
  Pai n-ai auzit ca vom avea autostrazi suspedate?
  O sa te urci pe bloc dimineata si o sa sari in statia de autobuz de pe autostrada. Sau pe fiecare bloc o sa fie o statie de inchirieri parapante, si o sa zburam cu ele pana la autostrada.

  lucrurile sunt simple. noi E complecsi

 4. Domnisoarea vrea legalizarea prostitutiei ?

  Hai frate devenim din ce in ce mai penibili.

  Oricum ar veni cu proiecte de autostrazi la sigur :))

 5. tare piesa celor de la vama ..cu tata taie porcul.e de fapt un mesaj cu subanteles dat oamenilor din politica..cat despre Alina..ma abtin

 6. “Acesta NU este un material electoral pentru partidul de mai sus”
  ..deoarece respectivul partid nu mai exista…si nu cred ca alina plugaru s’a mai bagat si in altceva (referitor DOAR la politica)

 7. Vrei sa zici cumva ca politicienii sunt niste curve? Vai-vai. Dar cum poti sa spui una ca asta? Adica se culca cand cu unii cand cu altii (cacofonie asumata)? Adica ii ling cand pe unii cand pe altii? Nu pot sa cred. Nu-mi vine sa cred. Vai, vai. 🙂

 8. Pt că trei mii de români (bărbaţi) au văzut cum îi intră o p… în c.r a devenit peste noapate vedetă?! Mai terminaţi odată cu mediatizarea tuturor proastelor?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.