home to blog Aleea Alexandru

Aleea Alexandru

Azi m-au purtat drumurile pe strada Aleea Alexandru din centrul Capitalei. Pe langa ministerul de externe si alte ambasade ce sunt acolo casa langa casa, vedem si jandarmii care le pazesc. Totul ar fi fost placut si reconfontrant, daca nu auzeam din statia unui jandarm data mai tare decat normal: “vezi, fi atent ca vine ala cu camera spre tine, poate face vreo poza”. Eu avand aparatul foto in mana, eu infractorul, spionul.

In ultima poza, prietenele jurnalistilor de la Casa Presei: babele ce tin conferinte de presa dimineata.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Aleea Alexandru

  1. eu am patit acelasi lucru in zona primaverii. am fost oprit de catre jandarmii paznici la oi si a trebuit sa arat ce poze am tras. in momentul in care mi-a fost solicitata stergerea a doua poze (una cu o fereastra bestiala a unei case vechi, boieresti si inca una cu o gura de canal :)) ) am refuzat. a inceput scandalul. s-au potolit dupa ce le-am cerut sa imi arate semnul in care fotografiatul este interzis – sa imi justifice daca obiectivele fotografiate se supun legilor de protectie si sa imi arate in legislatie articolul care imi interzice acest lucru fara a fi instiintat printr-un semn. ce atata caca maca.

  2. @Alexandru vezi ca s-a cam schimbat legea, nu prea mai poti face poze la orice vrei tu cand vrei tu. Nu cunosc cazul tau si nu ma refer la el. Eu vorbesc strict fata de cum suna acum legea.

  3. :)) ce tupeu au avut.Eu am fotografiat toate ambasadele si resedintele de ambasadori si nu s-au luat de mine(inclusiv cele SUA).dar ma plimb destul de des prin cartierele astea si ma “cam” cunosc cu ei:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.