home to blog Al doilea articol despre coronavirus

Al doilea articol despre coronavirus

Am scris ieri un text despre coronavirus și am primit atât de mult hate pe el, din pricina faptului că eu aș fi specialist în coronavirus, încât am fost nevoit să îl retrag. Imi pare rau, nu vreau să fac așa ceva, dar așa e viața: cenzura vine de la client.

Între timp am primit aseară un link care spune că de fapt coronavirus este un virus scăpat din laboratoarele chinezești. Aparent China ar fi recunoscut asta.

Iar asta schimbă puțin problema. Dacă e un virus care a scăpat, e bine că e panică, dar virusul va expira în Aprilie când vine primăvara.

Coronavirusul este o altă denumire pentru virusul gripal. Toată gripa se numește coronaviurs. Doctorii emit avertismente de acest gen.

În fiecare an apar tulpini noi de gripă pentru care nu există tratament, versiuni noi ale gripei pentru care nu există tratament. Coronavirusul ăsta, este verisunea din 2020.

Am avut gripă în 2015 și am tratat-o cu votcă. Nici la mine atunci medicamentele nu și-au făcut efectul.

Oamenii trebuie să se teamă de această gripă, pentru că este contagioasă, ca orice altă gripă. Dar asta nu inseamnă sa te înciui în casă. Dar e recomandabil să eviți aglomerările de oameni, cum ar fi transportul public sau piețele sau orice altceva unde cineva gripat poate transmite foarte ușor gripa.

În rest multă sănătate.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: