home to blog Al 2-lea

Al 2-lea

Eu de obicei sunt o persoana foarte calculata. Desi par eu tampit, si uneori sunt, gandesc inainte de a face un lucru si nu ma arunc inainte fara sa ma documentez, sau fara sa am un sac de resurse ca sa stiu pe ce ma pot baza.

Toate astea intra in conflict cu toate tampeniile din capul meu si cu activitatile zilnice. Parca fac prea multe chestii ca sa imi ramana timp pentru toate. Sau  ma tem ca am inceput sa fiu superficial, sa ma gandesc la multe lucruri in acelasi timp si sa iau decizii neinspirate  sau nedocumentate serios.

Drept urmare aici apar divergente si erori. Azi am picat al 2-lea examen din viata mea. Tocmai din cauza ca n-am fost atent, ca nu m-am concentrat suficient si ca n-am invatat. Pe primul l-am picat ca m-am dus mahmur la facultate 🙂

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Al 2-lea

  1. PITICU! n-am voie cuvinte dintr-alea, că nu-i frumos! da’ dă-l în …. de examen: I trust you – dacă înţelegi matale ce zic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.