home to blog Ajutor online pe munte

Ajutor online pe munte

Azi vorbeam cu un coleg si-l intrebam ce e butonul ala de pe geaca lui? Mi-a zis ca e un buton de metal, care sa fie usor detectabil in caz de avalansa si ca ramane sub zapada.  Si ma intrebam cat de usor e pe munte sa ai nevoie de ajutor. Si cat de usor e sa ai nevoie de ajutor in varful muntelui cand calci stramb si iti luxezi glezna si nu mai poti sa mergi sau Doamne Fereste, daca se intampla ceva mai grav.

Salvamont are acum site de mobil, cu trafic scazut si gratuit in reteaua vodafone unde gasiti toate detaliile despre serviciul de salvamont, despre conditiile meteo, cazare, partii si unde puteti adresa intrebari catre dispeceratul salvamont. Se acceseaza la m.0salvamont.org.


Pentru ca stati in trafic toata ziua pe DN1, ducandu-va la munte si intorcandu-va inapoi, macar sa stati pe net. Asa ca Vodafone va da premiu un telefon Motorola Defy + daca imi ziceti la ce ati folosi sau “In ce situatii vedeti util mobi site-ul m.0salvamont.org?“. Se accepta un singur raspuns de participant, premiul va fi acordat prin tragere la sorti.

 

Perioada in care se primesc raspunsuri: 21 februarie – 2 martie
Tragerea la sorti: pe 5 martie. (puteti folosi orice sistem de extragere)

 

 

Si daca nu stiati, Vodafone este partener Salvamont inca din 2004, parteneriat desfasurat sub umbrela programului „Parteneriat pentru viata”, ce sustine proiecte pentru salvarea de vieti omenesti, aflate in situatii de urgenta. Vodafone sprijina serviciile nationale de urgenta SMURD, Salvamont si Salvamar.

Update: Vlad il castiga. Pentru ca merita.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

187 thoughts on “Ajutor online pe munte

  1. util la planificarea unui traseu, sau al unei drumetii dinainte. Sa nu ai surprize neplacute cu vremea sau orice altceva

  2. Daca, undeva la munte, ai probleme cu vremea, cu cazarea, su orientarea, sau orice altceva.. e bine sa stii ca exista m.0salvamont.org care sa-ti sara in ajutor.

  3. E un fel de ghid virtual, care de asemeni iti poate salva viata. Util e cam putin spus 🙂

  4. Este util in caz ca dai de dracu’ pe munte.. intri repede pe site cauti informatii si scapi din belea… sau daca nu vrei sa te risti, inainte de drumetie te documentezi de traseu, de vreme etc. pe site.

  5. Un site util pentru experimentati, dar mai ales pentru incepatori ca mine in drumetiile montane, intr-un cuvant pentru montaniarzi.

Comments are closed.