home to blog Ai lua droguri sau nu?

Ai lua droguri sau nu?

Fiecare cred ca a vrut sa incerce asta la viata lor. Sa vezi si tu cum e, sa simti placerea de care auzi la colt de strada, sa faci la fel cum fac astia in filme. Am incercat chestii destule. Nu mi-au placut niciunele dintre ele, nici n-as mai incerca. Totusi va intreb pe voi …

[poll id=”50″]

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Ai lua droguri sau nu?

  1. Drogurile sunt pentru cei slabi, cei ce nu pot sa spuna nu unei prostii desi stiu ca pana la urma o sa le distruga viata. Ce placere se gaseste in droguri? Eu am auzit doar de vieti distruse, de crime/furturi/violenta pentru bani de droguri, de dormit in canale, de moarte.

  2. Am fumat si m-am simtit aiurea, mai simt mult mai bine dupa 2 beri. Nu, n-as mai incerca – am fost oarecum impins de anturaj sa o fac, am incercat si nu mi-a placut iar cei din jur inteleg si apreciaza asta, in sua e ceva normal sa iesi de la munca, fumezi un joint, te trezesti mai fumezi unu – ma rog, efecte pozitive zic unii – efecte negative zic altii … fasssss, eu nu le vreau si-am incheiat discutia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.