home to blog Adrian Sarbu, retinut. Si nimeni n-a fost in stare sa ii puna o intrebare

Adrian Sarbu, retinut. Si nimeni n-a fost in stare sa ii puna o intrebare

Adrian Sarbu a fost retinut pentru 24 de ore, in aceasta seara, in dosarul Mediafax Group. Adrian Sarbu spune ca acest dosar este fabricat, pentru a se putea astfel distruge afacerea Mediafax dar si institutiile media pe care Adrian Sarbu le-a construit in ultimii 25 de ani din Romania.

 

Ce este cel mai grav, este faptul ca nimeni n-a fost in stare sa ii puna o intrebare lui Adrian Sarbu, atunci cand acesta a iestit de la Parchet. Si asta pentru ca Adrian Sarbu nu este Vintu, care nu dadea prin redactii, pentru ca avea oamenii lui acolo. Adrian Sarbu e omul pe care il vedeai in redactie, la cafea, la tigara si omul care tipa si dadea afara oameni. Si pentru ca Adrian Sarbu a facut ca presa sa fie astfel, fara sa fie in stare sa puna o intrebare.

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Adrian Sarbu, retinut. Si nimeni n-a fost in stare sa ii puna o intrebare

 1. Nu inteleg ultima fraza Si pentru ca Adrian Sarbu a facut ca presa sa fie astfel, fara sa fie in stare sa puna o intrebare.

  Ce vrei sa spui cu diferenta intre Vantu, Sarbu si jurnalistii care nu stiu sa puna o intrebare?

  1. diferenta e ca Vintu nu se interesa de afacerile lui. Sarbu da.

   Si Sarbu a facut presa sa fie astfel, tocmai din cauza faptului ca se implica activ in businessurile lui. Toti aia de acolo lucrasera pentru el. Ce-l intrebi pe sefu cand n-ai curaj sa i te uiti in ochi.

   1. Si ti se pare corect?Pana la urma sef sau nu jurnalistii trebuiau sa puna intrebarile ce se cuveneau.Asta-i lipsa de profesionalism daca s-au simtit cumva intimidati sau vinovati.Repet,pot sa-l respecte pe Sarbu insa cand esti la job si ai de pus niste intrebari le pui poate fi si Dumnezeu,nu conteaza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.