home to blog Adrian Copilul Minune – consilier local

Adrian Copilul Minune – consilier local

Nu e primar cum am crezut eu, dar e conslier local in localitatea Stefanesti, localitate pe care am tot vazut-o la televizor zilele astea.

Si ca sa inteleg (sper), la Stefanesti, aici langa Bucuresti, unde va fi viitorul cartier de vile al orasului am avut o lupta intre PSD si PNG unde castigatori au fost votantii. De ce au castigat oamenii? Pentru ca s-au dat bani ( daca nu bani, oricum ceva s-a dat). Altfel nu-mi explic cum naiba au stat oamenii aia atata vreme in strada, au protestat au scandat … au sustinut.

Bine, sunt curios pe cine naiba au sustinut? Mai mult, de ce au sustinut persoana aia? Ei cred ca astfel se face un mic stat in stat si ca vor scapa de impozite si asa mai departe? Eu stiu ca manelistii sunt oameni cu suflet si ajuta, insa trebuie sa le fii loial, sa muncesti pentru ei, sa nu stai de pomana sa furi si sa zici ca esti baiat finut.

Pe langa asta, ce ar face Adrian Copilul Minune la primarie? Eu vreau sa-l vad ca asfalteaza strazi, ca face trotuare si iluminat public. La standarde si preturi mici, iar dupa asta daca mai raman bani poate sa bage si niste apa si sa le dea autorizatii de constructie pentru aia cu vile si palate.

Pana una alta el canta ….


8 thoughts on “Adrian Copilul Minune – consilier local

  1. Sper sa se spanzure de un bonsai.

    Normal ca a ajuns si in politica.

    In sfera politica din Romania e loc doar pentru astfel de persoane. Tot ce trebuie e sa ai bani si tupeu. Nu m-ar mira prea tare sa ajunga si presedinte peste cativa ani. Ce-i asa greu sa conduci o tara? Oricine o poate face 🙂

  2. piticule, nu stiu daca ai fost pana acum in stefanesti dar localitatea arata bine… strazile nu sunt facute praf… ma rog.. doar dinspre bucuresti inspre stefanesti pe andronache e varza drumu 😀 dar stefanestiu arata ff bine:D

  3. nu va inteleg ce aveti cu manelarii , voi va credeti destepti rau daca ascultati house ? raspunsul corect este ca nu sunteti mai destepti decat un manelar , sa vedem ce o sa faca adi pentru setfanesti si dupa aia mai vb

  4. Ce sa intelegem Piticule ca Realitatea Tv e urmatorul ProTv in materie de manele…..fortzaaa Taraf Tv fie cu voi manelisti ascunsi in trupuri de houseri.

    Avem o tara de ca..t in care lautari fac politica iar politicieni fac lautarie si toti cioflingari se fac ziaristi…felcitari ca m-ati lecuit pe viata de televizor cu programe de tipul Alegeri Stefanesti Realitatea TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: